Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

u 22h

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

kakva tri divna idiota...

u 22h
Milina, tnx.

Dulic i Babusnica :Hail: :Hail: :Hail:

kakva tri divna idiota...
Nisu, svo troje su lazovi koji se retardiraju iz nekog razloga na celu sa voditeljkom.Srbljanovicka je najiskrenija ali i ona odbija da prizna ocigledno poput ubistva u Peci. Ona to, verovatno, ne radi zbog novca za razliku od ostala tri ucesnika vec iz pripadnosti/ideologije.Ostali u studiju su motivisani novcem. Dulic se na pocetku pauze i sam smeje sta prica. Nikolic je dno.edit: i

Edited by Sirius

odlicna opservacija i jedini validan argument za davanje glasa u srbiji. bolje je podrzati iskrene lazove budale i slucajeve nego one koji to rade iz niskih pobuda!

Zasto uopste pravi novu emisiju? Zar nije bilo jednostavnije da pusti neku od pre par godina, sa istim ovim ljudima i istim odgovorima? Inace, nisam ih ni slusao - vec znam sve te price. Samo me zanimalo da li ce postojati jedna recenica ostalih gostiju koju BS nece prekinuti, upasti u pola reci i nastaviti svoj monolog, motivisana Oljinim snebivanjem da je zamoli za elementarnu pristojnost i dijalog. Ne, nija bila nijedna, prekinula je svakog ko bi iole pokusao nesto da kaze. To je najbolji dokaz da izvesne lepe zene ne treba trpeti - treba ih oterati u tri lepe picke materine odmah na pocetku.

"Razmaženi Beogradjani se u oktobru brčkaju u zatvorenim bazenima, a u Babušnici i Subotici se u isto vreme jadna deca kupaju u otvorenim."Jebote, mi smo u real sitcomu, a publika i oni koji nam se smeju su Dulić i ostale bitange.

Dacic :isuse:

Ubedjujemo Olju da pricamo o twiteru, sada ce... @cictacica :lol:

Edited by mr@ki

Inace, nisam ih ni slusao - vec znam sve te price. Samo me zanimalo da li ce postojati jedna recenica ostalih gostiju koju BS nece prekinuti, upasti u pola reci i nastaviti svoj monolog, motivisana Oljinim snebivanjem da je zamoli za elementarnu pristojnost i dijalog. Ne, nija bila nijedna, prekinula je svakog ko bi iole pokusao nesto da kaze. To je najbolji dokaz da izvesne lepe zene ne treba trpeti - treba ih oterati u tri lepe picke materine odmah na pocetku.
Zanimljivo. Nisi slusao ali sve znas. Za tvoju informaciju BS nikad nije bila pristojnija .

BS:Ne znam kako to da kazem. Sociolog ima problema s varenjem #umrecu:lol:

sad procitah! :rolf:

:lolol:
27322838.png:lol: