Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Ovo govno iz mog predhodnog posta kaze da ce na kratko vreme biti bolje "recimo do 2030" i onda je krenuo da prica o klimatskim promenama.

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

odvratan lik, odavno to govorim. ds-ov djordje vukadinovic. evo, sada optuzuje ljude na barikadama da rade za albance.

Tvituje upravo Biki o tome lajv! :D
Sad joj je kriv Nikolić, kao da emisija kasni sat vremena zbog njega :DBTW nije fora ako ne tvituje dok idu reklame.

Ma, ovaj covek je neki komicar sigurno, ovo moze biti samo zajebancija!

Sad joj je kriv Nikolić, kao da emisija kasni sat vremena zbog njega :DBTW nije fora ako ne tvituje dok idu reklame.
Nista manje ne ocekujemo! cool.gif

Edited by Sludge Factory

Kakav gmaz.

Ne, ovaj covek ipak nije normalan!

Gmazu su dali jednostavan zadatak da pusta balone o nezavisnom Kosovu, ali on ni to ne zna da formulise pa prica o ljudima kao da su telece polutke.

ne tvituje samo Biki, i čistačica je veoma aktivna.čak je okačio sliku sa snimanja.

ne tvituje samo Biki, i čistačica je veoma aktivna.čak je okačio sliku sa snimanja.
:lol:kqgem.jpgBTW, ste videli sad facu cistacici dok je Biki pricala kako si DS i SNS ista govna! Faca ala KostunicadrVojislav, zvera okolo po studiju! :D

svidja mi se sto biljana poredi kriminal i etnicki motivisano nasiljeetnicka motivisana ubistva - kriminal ko u beogradu+ vrlo nepismeno pojasnjenjebas bi mogla da se okane politike i bavi se svojim poslom

vi sve vreme pričate kako se nakrao. zašto onda ima ovako skrnav telefon?

vi sve vreme pričate kako se nakrao. zašto onda ima ovako skrnav telefon?
skrnavi su njih dvoje ne telefon

"Ja se bavim zastitom prirode" :isuse:

Da li je moguće da čovek ovoliko lupa i laže, a da ga nije sramota?Djon, obraz, Dulić...

Ček, ovo kasnije počelo? Hvala svemislosni bože, kada je krenulo tačno? Sad prebacim, vidim Bilju i smorim se što sam upalio na kraju. :D