Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Gosti: Nebojša Spajić, Dragoljub Žarković, Željko Cvijanović i Ljiljana SmajlovićZnaci, UN se vraca svojim korenima.

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Jebemti kakva ekipa, ako ne padne jedan grupnjak tu pred kamerama ne priznajem ovaj Utisak nedelje!

Gosti: Nebojša Spajić, Dragoljub Žarković, Željko Cvijanović i Ljiljana SmajlovićZnaci, UN se vraca svojim korenima.
Ja bih im prvo dao da duvaju, odnosno da se izvrši alko test. ;)
Ja bih im prvo dao da duvaju, odnosno da se izvrši alko test. ;)
Dobra ideja. Moraju biti naduvani, ali ne smeju biti pijani. To bi trebalo da bude obavezno za sve toksou emisije.

Edited by Lezilebovich

Ja sam mislio da su uvek naduvani :(

Dobra ideja. Moraju biti naduvani, ali ne smeju biti pijani. To bi trebalo da bude obavezno za sve toksou emisije.
+1Isto važi i za sednice skupštine.

spaja ne pije, on samo (kvalitetno) zdere

Zato što se prvo naduva... cool.gif

Ah, Ljilja Smajli odobrava nehapšenje nikoga posle nezapamćenih pretnji o potocima krvi, spaljenim Avalama, i otetim autobusima. "Zašto da hapse ljude zbog nečega što bi možda uradili, kad ništa nisu uradili?"Onda dobro.

A Cvijanovic jer su oni pretili iz straha koji jos nisu savladali! Djubrad db-ovska, bre dokle vise ovaj Cvijanovic i Ljilja i slicni... :rant:

sta je tema emisije, izvestaj verice barac?

sta je tema emisije, izvestaj verice barac?
To je poenta. Olja postavi kulise i sad ovi urednici kao diskutuju o vaznim temama i kao ono sukobljavaju se misljenja.

Simulacija.

Da

Dok Vuk brani KFOR u pozadini se cuje predhodni predlog :isuse::lol: Kakva tehnika u 21om veku :Hail:

Edited by Milosh76