MayDay Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 kako izgleda beckovic? na ovoj novoj slici na sajtu izgleda ko moja baba.
palfoot Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 (edited) E, a kako zamišljate grupnjak sada pred tevejcem?Svi geng-benguju Olju? Ili pak Đilasa? Pederi guze strejtere, a Olja kao domina masturbira?pisi kaka vudu olja.edit: verbalna dijareja mixed with menstrual flood Edited October 2, 2011 by palfoot
bergasa19 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 (edited) Americki ambasador u Arabiji nece nista da kaze zbog nafte. DJilas briljira. Edited October 2, 2011 by bergasa19
Buck Naked Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Mislim da ce to oko pendreka Buck najbolje razresiti!A ovaj dverjanin je jedva dockeao da kaze kako spava sa zenama. Svaler.Nemam pendrek... još. (uniformu imam!)
pacey defender Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 ...možda je ugrožavanje tih nekih vaših prava...
yolo Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 auuu, "nemam dobro misljenje o ljudima koji rade po ambasadama, trgovacki putnici, zovu me da proguraju firme, saudijska arabija, prvi put da se slozim sa ovim kacinom..."do jaja. tomo care.
Đipalo Junuz Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 ...sa ovim nekim Kacinom što je danas valjda tu bio...
Далибор Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 "Ako budete od maja premijer"hahahah al ga poprckuje vec nekoliko puta :P
salata Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Pa kad Olja nije izgledala kao baba :D samo joj se desetka na nogama (sa onom malom platformicom, ove sad sto se nose) ne uklapa u imidz :)
Milosh76 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Poredjenje Holandije i Svedske sa Srbijom Covece, jedan prica jedno, drugi drugo, a tema im je ista. Kakav krah dijaloga!
uliks Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 (edited) kako izgleda beckovic? na ovoj novoj slici na sajtu izgleda ko moja baba.Nije najženstvenija u svojoj emisiji, a kao da se ni ne neguje koliko joj je potrebno. Mršti se puno, bora koliko hoćeš, na čelu posebno. Kosa čista, ali nema formu. Klasika.Palfoot, fuj to! <_< Edited October 2, 2011 by uliks
cmrlj Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Nije najženstvenija u ovoj emisiji, a kao da se ni ne neguje koliko joj je potrebno. Mršti se puno, bora koliko hoćeš, na čelu posebno. Kosa čista, ali nema formu. Klasika.je l ne bljuje ta olja dovoljno gadosti da se ne bavite negom za promenu
Aće Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 gejevi razbijaju prostorije dverima, maltretiraju ih na svakom koraku. danas svaki fasista moze u prajm tajmu da sere sta hoce.
darling Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 (edited) meni na toj slici lici na gospodju dautfajervid sto su izvadili vest na naslovnudjilas: da ja odluћujem blabla Edited October 2, 2011 by darling
Recommended Posts