Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

kako izgleda beckovic? na ovoj novoj slici na sajtu izgleda ko moja baba.

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

E, a kako zamišljate grupnjak sada pred tevejcem?Svi geng-benguju Olju? Ili pak Đilasa? Pederi guze strejtere, a Olja kao domina masturbira?
pisi kaka vudu olja.edit: verbalna dijareja mixed with menstrual flood

Edited by palfoot

Americki ambasador u Arabiji nece nista da kaze zbog nafte. DJilas briljira.

Edited by bergasa19

Mislim da ce to oko pendreka Buck najbolje razresiti!A ovaj dverjanin je jedva dockeao da kaze kako spava sa zenama. Svaler.
Nemam pendrek... još. (uniformu imam!)

...možda je ugrožavanje tih nekih vaših prava...

auuu, "nemam dobro misljenje o ljudima koji rade po ambasadama, trgovacki putnici, zovu me da proguraju firme, saudijska arabija, prvi put da se slozim sa ovim kacinom..."do jaja. tomo care.

...sa ovim nekim Kacinom što je danas valjda tu bio...

Kakva emisija :isuse:

"Ako budete od maja premijer"hahahah al ga poprckuje vec nekoliko puta :P

Pa kad Olja nije izgledala kao baba :D samo joj se desetka na nogama (sa onom malom platformicom, ove sad sto se nose) ne uklapa u imidz :)

Poredjenje Holandije i Svedske sa Srbijom :lol: Covece, jedan prica jedno, drugi drugo, a tema im je ista. Kakav krah dijaloga!

kako izgleda beckovic? na ovoj novoj slici na sajtu izgleda ko moja baba.
Nije najženstvenija u svojoj emisiji, a kao da se ni ne neguje koliko joj je potrebno. Mršti se puno, bora koliko hoćeš, na čelu posebno. Kosa čista, ali nema formu. Klasika.Palfoot, fuj to! <_<

Edited by uliks

Nije najženstvenija u ovoj emisiji, a kao da se ni ne neguje koliko joj je potrebno. Mršti se puno, bora koliko hoćeš, na čelu posebno. Kosa čista, ali nema formu. Klasika.
je l ne bljuje ta olja dovoljno gadosti da se ne bavite negom za promenu :isuse:

gejevi razbijaju prostorije dverima, maltretiraju ih na svakom koraku. danas svaki fasista moze u prajm tajmu da sere sta hoce.

meni na toj slici lici na gospodju dautfajervid sto su izvadili vest na naslovnudjilas: da ja odluћujem blabla :lol:

Edited by darling