Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Jos da nadju npr. VIS Idoli da ima sviraju--i Ivan Ivanovic je cao, zdravo....

• 3 weeks later...
  • Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Čija si ti, MalaVreme: Olja Bećković – Dvadeset godina »Utiska nedelje« by dragan todorović

Evo Olja egzaltirana "novom i lepšom produkcijom"....

Gledam ovaj specijal o 20 godina utiska i cudim se kako smo uopste zivi pored toliko ludila.

Edited by bergasa19

Ala lose kadriraju! A i ova megalomanstina od scenografije i studija... uh! :P

Skoro ko u "Upitniku" na RTS-u.

srbi su ljudi koji imaju glavu, kao i svi drugi ljudi u svetu.klasicna vucicevska recenica

Najace je kad pocne da nabraja sva mesta na Kosovu.

moj danilo...krenula je i teska patetika

Stevanovic: Naravno da Srbi sa severa imaju svoj mozak.

A gde je publika u studiju koju su obećali?

Olja je odbila.

Jeste provalili u onom specijalu koje je transformacije prošla Oljica tokom 20 godina? Od nesigurne, ružnjikave, tankokose i neugledne sa početka emitovanja Utiska, do seksi fatalne bombe bez cvikera i sa savršeno izvajanim nogama u intervjuu sa Milom Đukanom ...

Video je pre 2-3 godine na bazenu. Uzas bozji koliko odvratno izgleda.Jel ovo bila najdosadnija emisija Utiska ikad? Dva srenjeputasa koji pricaju istu praznu pricu.

Meni ubedljivo najdosadnija. Cini mi se da bi oni mogli celu noc da ispaljuju fraze.