radisa Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Olja je potpuno omanula (zlobnici bi rekli, kao i obično :) ), što nije podesćala na Bulevar Ratka Mladića i na period kada je on bio podpredsednik vlade, kad god je spomenuo poštovanje obaveza i krivicu BT što Mladić nije uhapšen...Prosto neverovatno, kao da Toma i Pičkousti imaju neki dogovor sa medijima da ih niko ne podseća na period pre kooperativnosti...Inače, Marvin je 100% u pravu... Da Toma sutra izađe i kaže da se glasa za ulazak u NATO, 95% njegovih glasača bi to pozdravilo... Ne razmišlja to svojom glavom, ni malo... Delegirali su Tomu da to radi umesto njih i to je to...
Hella Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Olja je potpuno omanulada, ja sam očekivao da ga pita šta ga boli suvarak za generalovo zdravlje kada je 2006. bio opsednut njegovom smrću kao superiornom idejom. Kada već pominjemo Srpsku radikalnu stranku interesanto bi bilo podsetiti na njihov stav o prisustvu Ratka Mladića i Radovana Karadžića u Hagu. Prema rečima Tomislava Nikolića, potpredsednika SRS-a, on je oduvek bio isti: "Oni u Hagu ne treba da budu živi. I pre deset godina smatrao sam da Mladić i Karadžić ne smeju da budu uhapšeni. Oni bi trebalo da se ubiju, a ne da idu u zatvor... Što se Mladića tiče, cijankalij u usta ili metak u cev", izjavio je u junu prošle godine Tomislav Nikolić.
Weenie Pooh Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 "mladic trazio da cita ruske pisce toholja, gogolja, tolstoja" I Tolstojevskog, i Tupoljeva, i Maršala Tolbuhina.(Je l' mislila na Turgenjeva? )
fancy claps Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 (edited) ma to je kad coek ne zna da mete kurziv!nemoj da koristis kurziv kad ne znas, ko u stripovima.trebalo je da stoji ruske a ne toholja. miroslav toholj je veliki srpski pisac, neko ce reci velikosrpski... Edited May 29, 2011 by fancy claps
DR. KUMALO Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 I Tolstojevskog, i Tupoljeva, i Maršala Tolbuhina.(Je l' mislila na Turgenjeva? )ratko je mislio na toholja, a voditeljka je ubedjena da je to neki ruski pisac cim na generalovoj listi zelja zajedno sa gogoljem i tolstojem.
Gonzo Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 da, ja sam očekivao da ga pita šta ga boli suvarak za generalovo zdravlje kada je 2006. bio opsednut njegovom smrću kao superiornom idejom.ne budi takav, on je samo pretpostavio da su malo čvršći karakteri a ne ovakve vulve kakvim su se pokazali.
Milosh76 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 (edited) Milan Panic u Utisku Kljucno pitanje, da li je naucio srpski?Ekskluzivno u Utisku nedelje gosti će biti: Milan Panić, bivši premijer SR Jugoslavije i Sergej Grizunov, bivši ministar informisanja u vladi Borisa Jeljcina i autro knjige "Balkanski prorok" Autorka: Olja Bećković Edited June 5, 2011 by Milosh76
sumil Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Milan Panic u Utisku Kljucno pitanje, da li je naucio srpski?So, videcemo. Ili mozda ne umece prvo pomenutu rec u svaku recenicu.
Sir Oliver Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 ..miw , miw , miw niko nije kwiw... ce kupite knjigu o njemu?
Frank Pembleton Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Milan Panic u Utisku Kljucno pitanje, da li je naucio srpski?Ekskluzivno u Utisku nedelje gosti će biti: Milan Panić, bivši premijer SR Jugoslavije i Sergej Grizunov, bivši ministar informisanja u vladi Borisa Jeljcina i autro knjige "Balkanski prorok" Autorka: Olja BećkovićMene zanima da li ce da stave oznaku "Iznajmljen termin"?
Frank Pembleton Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Samo da primetim da Olja ima nazuljeno koleno ;) ;)
Frank Pembleton Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 veeeeljooooo šta ti gledaš :)i to popriličnoJel vi mene zajebavate...Nije valjda da ste slusali sta pricaju ovo troje :isuse:
Eraserhead Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Milan Panic u Utisku Kljucno pitanje, da li je naucio srpski?Srpski zaboravio, engleski nije naučio.
Recommended Posts