Caligula Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 (edited) gledam reprizu utiska nedelje. jel ima jos neko utisak da ce olja doziveti nervni slom uskoro pred milionskim auditorijumom?Mozda je vec i dozivljavala, ali se nije primecivalo u broadkastingu.Npr. meni ono juce nije nista drugo do prikriveni nervni slom.edit: cak mogu i da dopustim mogucnost da je Chedaj pri cistoj svesti prevalio njenog oca preko svojih culnih usana, sve u nameri da je nervno slomi Edited May 23, 2011 by CowBoy
Banatski Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Bilo je mučno gledati poremećenu i histeričnu Olju Bećković i konfuznog Čedu koji je mogao mnogo efektnije da pokopa njeno bulažnjenje. Naročito oko priče sa Hagom, kada je ova podržala Botinu izjavu da se ne slaže sa Bramercovim izveštajem, kao da se, jadnik, nešto pita. Po njoj, Bramerc treba da dokaže da Mladić nije u Srbiji, a znamo da se ovaj skrivao godinama po vojnim objektima, što je ova država i priznala.
kgmr Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 ne mogu da se odlucim da li mi se gadi ili prezirem miroslava lazanskog.
korindjar Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 on sebi nije smeo da dozvoli da ga privedu onako obučenog, u nekakvom kačketu... ovaj je i dalje kod ruške
Hella Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 (edited) uh, kakav smeč oljice.govno izdajničko: "šta bi bilo da je on pre 16 godina u punoj snazi otišao u hag, osuđen za genocid, šta bi bilo sa republikom srpskom..."predivna oljičica: "pa ni vi pre 16 godina niste dali da on ide u hag."smrad beskičmeni: "auh, aaa, nemojte molim vas sad vi, ah, joj... vlast nije htela da on ide u hag." Edited May 29, 2011 by Hella
bags Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 (edited) Toma je zaboravio sta treba pricati... Edited May 29, 2011 by bags
kgmr Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 de je zabagovao? videla sam da se uskopistio, ali nisam cula zasto, sipala sam jogurt sebi, jedem gibu, a kuhinja mi je daleko od televizora
bags Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 (edited) Svaka druga recenica mu negira prethodnu. :)Ne treba hapsiti ali se mora, a zatim treba ali ne mora... Edited May 29, 2011 by bags
kgmr Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 hvala. ali ona mu je rekla da ga razume, ali bi bilo bolje da ne razume, delovala je lagano zgrozeno, ne bih rekla da je to reakcija na obicnu pogubljenost?
Joshua Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 kako toma demokrata pronalazi nelogičnosti u postupku...
Venom Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 - kako su hrvatske novine objavile pre nego sto je uhapsen?- pa objavili su u 11:00- pa zar se novine stampaju u 11?- to je bilo online izdanje...:lol:Emisija inace izgleda otprilike kao skupstinski restoran. Tri poznanika sa "scene" se nasla za istim stolom, pa lupetaju klasicno kafanski, jos si tepaju Aco, Lazo, Tomo... duvajte ga.
Joshua Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 jbte, olja i izveštačima prekida vezu a čuo se čovek lepo.
Recommended Posts