teacher Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Dan poske™ će Toma valjda biti na stiroporu ispred Skupćine?
Hella Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 (edited) čanak:"kad ste videli da je neki radikal umro za svoja ubeđenja, on otera druge u smrt za radikalska ubeđenja.""pamtim kad je tito bio u kliničkom centru u ljubljani pa je jednom dnevno išlo saopštenje. a ovo sad, pa na svakih 15 min prekidali teniske mečeve da izveste da li se nikoliću digao ili spustio... pritisak.""kad ste u istoriji čuli da neko štrajkuje glađu u bolnici? ajde u zatvoru, ispred neke institucije, ali u bolnici?"vulin:"ne dam tomislavu nikoliću da umre, ja mu ne dam da umre." Edited April 24, 2011 by Hella
Venom Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 bajatovic: "jeste, ljudi zive lose, privatizacija je bila losa, privatizacija je bila pljackaska".Da li neko ima kontakt Al Kaide?
Venom Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Kad je ovaj Vulin ovako propao? Ranije je izgledao kao neki falsh buntovnik, sad kao propali slikar, nastavnik likovnog.
Venom Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Vulin: "Ovo je najbolji dokaz da nismo svi isti. Ja nisam hteo da budem potpredsednik SPS-a, jer nisam hteo da budem u takvom rukovodstvu. Kao sto sam 98 dao ostavku u JUL-u, jer nisam hteo da ucestvujem u takvoj vlasti""Sa SRS-om?""Da"Koja budala
Venom Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 (edited) Jebote ovaj Bajati je skinuo Dacicev izgovor kao da su iz iste ulice u istom selu. Zasto svaka stranka ima armiju likova koji su pljunuti lidercici?"O cemu pr'chamo?" Edited April 24, 2011 by Venom
hattori Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 "necu pusiti dok mi ne priznaju da sam kontinent!"
uliks Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 U utorak i sredu je imao istu pižamu ili ima čak dve istovetne (prvi predlog).
Venom Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 (edited) Moram priznati jedan od retkih kontakata sa srpskom politikom, a da nisam pozeleo da razbijem nesto. Nemam ni najmanju predstavu odakle su iskopali ovog Vulina i kome on treba u zivotu, ali mislim da je on i sam sebi jadan. Bajatovic je bio prezauzet tovarenjem doticnog i Ace, da mi se nije zgadio totalno, mada priznajem da sam morao da se tabujem na nesto drugo, cisto da ga ne gledam. Canak bar ume nesto normalno da kaze, ali i on mi izaziva mucninu, pogotovo kad ga vidim onako zadriglog. Edited April 24, 2011 by Venom
Recommended Posts