čekmeže Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 I to je rekao ko iz topa, kao da ga je pitala koliko su dva i dva. Tragedija.
hattori Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 (novinarka):"Jeste li vi zadovoljni sa radom minista XXXXX?"(Premijer Vlade Republike Srbije)-"Nije na meni da to ocenjujem"
najgori Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 (edited) pa mukica ne zna ko su mu ministri u reformisanoj vladi kojom on "piramidalno" vlada.nova energijahttp://www.youtube.com/watch?v=R8jDB6q9wCk Edited March 6, 2011 by najgori
Ted Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 (novinarka):"Jeste li vi zadovoljni sa radom minista XXXXX?"(Premijer Vlade Republike Srbije)-"Nije na meni da to ocenjujem"
Milosh76 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Gosti: Nataša Kandić - direktorka Fonda za humanitarno pravoVesna Pešić - predsednica Političkog saveta LDP -aAleksandar Vučić - zamenik predsednika SNS-astari dobri politicki fajt 2 na 1.
Ted Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 uh, kakav odabir gostiju, Kandićka i Vučić su mi dve najiriirantnije osobe koje teško mogu da gledam i slušam duže od 2 minuta. i to kad su solo, a skupni efekat je mnogo gori.
Weenie Pooh Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 "Pisao je o tome Šešelj u jednoj od svojih besmislenih knjiga..." Pwned :D
Shan Jan Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 "Ja ne znam nista o drzavnoj bezbednosti i ne tice me se" - rece "buduci vodja drzave" "Nek ispitaju Karica preko videolinka" Valjda onda ako ga osude ce da dobrovoljno dodje i preda se
Далибор Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ko je ovaj lik koji se zbunio :D?odgovara pitanjima na svako pitanje ( a ima 1500 evra platu :D)
pacey defender Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 uzas od emisijeŽalosno je sve to....Sindikalni fuckin lideri. Ovaj Pavlović je bio na istoj poziciji još dok je moja keva štrajkovala 1995.I moram da kažem da je Oljin pokušaj da izvuče podatke o visini zarade sindikalaca bio posve rizičan; to u principu lako može da se završi ustajanjem iz stolice i napuštanjem emisije. Ali kako su se migoljili da saopšte sumu......
Recommended Posts