Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

hahaha, tu je marko nikolic. boze...

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Ja znam zasto je nama politicka scena sastavljena od vecitih i uvek istih likova, ljudi glasaju za njih, ali ne mogu da skontam cime su ovi raznorazni analiticari, eksperti opste prakse i NGO-tajkuni zasluzili svoju dugovecnost u medijima i politici. Povraca mi se od kombinacije njihovog amaterizma i stava "ja sve znam i u sve se razumem".
+1Uopste, koliko puta je ovaj Dereta bio gost? 30?Spisku dodati i razne trebjesanine i slicne.

Moj favorit je Ruža Ćirković.

Srbija je mala zemlja. I u mnogo vecim zemljama se isti ljudi vrte u krug.Recimo, Question Time, BBC, svakog cetvrtka. Petoro gostiju, 2-3 politicara i 2-3 javna radnika, novinara, pisva, biznismena i sl. 50 osoba se vrti u vrh glave. Ne bih bio iznenajden da je na MSNBC, FOX i ostalim slicna situacija. Zasto je to tako, mozda nam objasni Luba.

Mozda zato sto su novinari preterano smoreni da od urednika traze dozvolu da predstave neka nova lica.Ja licno bih vise voleo da cujem bar 10 ljudi sa ovog foruma od raznih dr, mr i ostalih nedokazanih talenata.

da, zamisli palis tv sledece nedelje, a ono kod olje u studiju gosti MP40, predsednik gradjanske inicijative za promenu vojvodjanskog sela, zatim Kim Philby, potpredsednik anarho-soc-liberalnog saveza filmskih materijalista, i na kraju Shimpr, slobodni umetnik i samozvani vodja zloglasnih shimprista sa juzne tribine, u slobodno vreme ministar za energetiku.tema vecerasnje emisije - izbori u srbiji. enjoy.

a zamisli onda uključenija gledalaca kako bi bila gotivna!

sta mislis kome bi spustila slusalicu?

sta mislis kome bi spustila slusalicu?
zamisli da se uključe u program bošoku i fon telefon!!!

ja bih groktao u slusalicu ovom gariju iz NS

Gošće emisije su:Dijana Vukomanović - potredsednica SPS, Suzana Grubješić - potpredsednica G17 Plus i Jelena Trivan - portparolka DS.Ponovo Trivanka :isuse: , pa su je jos i degradirali :lol:

"paradigma", "od Subotice do Surdulice"...... koliko fraza majku mu......

Da bi bio odvratni lajavac stranke na vlasti kanda moras imati usta koja podsecaju na izgled polnog organa seksualnih radnica..

bože, kakve tri kokoške ovde pokušavaju da nešto kažu pametno.

fuj, kakve žene. fuj fuj fuj