Кристофер Лумумбо Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 hahaha, tu je marko nikolic. boze...
April Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Ja znam zasto je nama politicka scena sastavljena od vecitih i uvek istih likova, ljudi glasaju za njih, ali ne mogu da skontam cime su ovi raznorazni analiticari, eksperti opste prakse i NGO-tajkuni zasluzili svoju dugovecnost u medijima i politici. Povraca mi se od kombinacije njihovog amaterizma i stava "ja sve znam i u sve se razumem".+1Uopste, koliko puta je ovaj Dereta bio gost? 30?Spisku dodati i razne trebjesanine i slicne.
Budja Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Srbija je mala zemlja. I u mnogo vecim zemljama se isti ljudi vrte u krug.Recimo, Question Time, BBC, svakog cetvrtka. Petoro gostiju, 2-3 politicara i 2-3 javna radnika, novinara, pisva, biznismena i sl. 50 osoba se vrti u vrh glave. Ne bih bio iznenajden da je na MSNBC, FOX i ostalim slicna situacija. Zasto je to tako, mozda nam objasni Luba.
April Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Mozda zato sto su novinari preterano smoreni da od urednika traze dozvolu da predstave neka nova lica.Ja licno bih vise voleo da cujem bar 10 ljudi sa ovog foruma od raznih dr, mr i ostalih nedokazanih talenata.
MocaVukotic Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 da, zamisli palis tv sledece nedelje, a ono kod olje u studiju gosti MP40, predsednik gradjanske inicijative za promenu vojvodjanskog sela, zatim Kim Philby, potpredsednik anarho-soc-liberalnog saveza filmskih materijalista, i na kraju Shimpr, slobodni umetnik i samozvani vodja zloglasnih shimprista sa juzne tribine, u slobodno vreme ministar za energetiku.tema vecerasnje emisije - izbori u srbiji. enjoy.
Ryan Franco Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 a zamisli onda uključenija gledalaca kako bi bila gotivna!
pacey defender Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 sta mislis kome bi spustila slusalicu?zamisli da se uključe u program bošoku i fon telefon!!!
Milosh76 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Gošće emisije su:Dijana Vukomanović - potredsednica SPS, Suzana Grubješić - potpredsednica G17 Plus i Jelena Trivan - portparolka DS.Ponovo Trivanka , pa su je jos i degradirali
Далибор Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 "paradigma", "od Subotice do Surdulice"...... koliko fraza majku mu......
SNARC Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Da bi bio odvratni lajavac stranke na vlasti kanda moras imati usta koja podsecaju na izgled polnog organa seksualnih radnica..
pacey defender Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 bože, kakve tri kokoške ovde pokušavaju da nešto kažu pametno.
Recommended Posts