Ryan Franco Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Čekaj, nisam gledao od starta ali da li je moguće da među utiscima nema nemira u Egiptu, a ima Lukšićevog fejsbuk profila?
nemoderisani Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Kakve veze ima Egipat, to su vesti iz sveta. To ide posle najvaznijih vesti i daleko je. Samim tim ne moze biti utisak nedelje. Mozda da je neki Srbin povredjen ili makar nekako umesan.
Milosh76 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Čekaj, nisam gledao od starta ali da li je moguće da među utiscima nema nemira u Egiptu, a ima Lukšićevog fejsbuk profila?Nije bilo ni kad je Robi postao trener Zvezde, a to je bila medjunarodna vest. Ocigledno je bitnije sta lice sa poternice izjavi (Cane/Cume i slicni) nego kad se desi nesto pozitivno (Robi) ili nesto sto moze da utice na buducnost jednog kontinenta ili cak i Planete (nemiri u africkim zemljama).
pacey defender Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 U Utisku nedelje govore : Tomislav Nikolić,predsednik Srpske napredne stranke, Miljenko Dereta, izvršni direktor Građanske inicijative i Milan Nikolić, Kojotov omiljeni politički analitičar. Autorka: Olja Bećković.
harper lee Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 U Utisku nedelje govore : Tomislav Nikolić,predsednik Srpske napredne stranke, Miljenko Dereta, izvršni direktor Građanske inicijative i Milan Nikolić, Kojotov omiljeni politički analitičar. Autorka: Olja Bećković.Strasno je kako ih Toma razvaljuje. Strasno.
pacey defender Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 (edited) Strasno je kako ih Toma razvaljuje. Strasno.Analitičar Nikolić, kao sociolog, pita Tomu zašto je zvao marginalne stranke da mu se pridruže u koaliciji Danas sam na jutjubu gledao duel Barović-Šešelj na BK, zatim razgovor Zorana Ostojića, tadašnjeg direktora Studija B i Šešelja u parlamentu nakon što se Barović okliznuo na bananu. Šešelj je mlatarao hrvatskim pasošem i otvoreno govorio kako dete sa hrvatskim pasošem ne može da ide u srpski vrtić. Tomu treba loviti na tim stvarima. Da se izjasni zašto se odriče šešelja. Da sam prizna da je (bio) faštističko govno, ako se već distancira od Šešelja. A ne da mu se zamera što pribegava ovakvim ili onakvim strategijama političke borbe 2011.godine. Edited February 6, 2011 by pacey defender
harper lee Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Analitičar Nikolić, kao sociolog, pita Tomu zašto je zvao marginalne stranke da mu se pridruže u koaliciji Ja znam zasto je nama politicka scena sastavljena od vecitih i uvek istih likova, ljudi glasaju za njih, ali ne mogu da skontam cime su ovi raznorazni analiticari, eksperti opste prakse i NGO-tajkuni zasluzili svoju dugovecnost u medijima i politici. Povraca mi se od kombinacije njihovog amaterizma i stava "ja sve znam i u sve se razumem".
harper lee Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 vi bas nemate nista pametno da radite u zivotu.I to sto kazes.
pacey defender Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ovo me podseća na intervjue sa Vojislavom Koštunicom u Smajlović-Reljić-Žarković društvu.
pacey defender Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ministarka za decu radi dobro svoj posao. Isto tako i Ivica Dačić. Reče Dereta. Govnjivom motkom.
Mp40 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 (edited) Ljudi koje Nikolic javno nadjebe u bilo cemu treba da se malo aktivnije bave... umiranjem... recimo...wooow! Sad sam cuo da se uvodi ministarstvo sporta i razonode i to mrdzingom!!! Edited February 6, 2011 by Mp40
Кристофер Лумумбо Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 gospodja samardzic-markovic je jako mnogo uradila sa mladima- miljenko dereta
Recommended Posts