Shan Jan Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Njen otac je ako se ne varam jedan od osumljicenih na kragujevackom pravnom a braca obojica sudije (dal vrhovnog suda?). Porodica uspesnih.
harper lee Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Ko je ova hrvatska Seseljuga kod Olje, kasno sam se ukljucio. Kakav lik.
Shan Jan Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Uh da je ova na forumu milarem bi izgledao kao papa jovan pavle drugi.
stoka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 (edited) Ko je ova hrvatska Seseljuga kod Olje, kasno sam se ukljucio. Kakav lik. To je Vedrana Rudan, sjajna hrvatska "spisateljica", levičar, antiglobalista ... Cenim da bi se ona i Kusta siti ispričali sve do onog trenutka kada bi i njega nazvala globalistom ... Edited December 27, 2010 by stoka
harper lee Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 To je Vedrana Rudan, sjajna hrvatska "spisateljica", levičar, antiglobalista ... Cenim da bi se ona i Kusta siti ispričali sve do onog trenutka kada bi i njega nazvala globalistom ...Da, video sam posle u reprizi, hvala u svakom slucaju. Klasican "primer" srbovanja.
Dankan Ajdaho Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Kako li ovi misle da dobiju izbore, da mi je znati.
Hella Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Да сам на Тадићевом месту, ја бих обукао браћу Милосављевић у гладијаторе, наоружао их Динкићевим удовима и бацио их да се хрву с две голоруке поларне медведице пре почетка дербија. Али то неће да могне тако, иако је рецепт 100% добитнички. Него ће Тадић морати да испоручи 200 кила брдске говедине у Хаг, почети приправнички за ЕУ, решити се нерадничких јасли од "Телекома" и тако ће скротум Коњислава Никоњића још једном попримити своју природну боју.Боју печатног мастила.
Аврам Гојић Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Тражи се Хелла да хитно дође на тему "Београд".
Milosh76 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Bujosevic, Dulic i Marko Djuric iz SNS, ne zvuci nezanimljivo, pogotovo Bujosevic.
Papovac Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 (edited) auuu kakav smor od emisije. Edited January 16, 2011 by Papovac
Gonzo Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 (edited) auuu kakav smor od emisije.a ja kad kažem da je umrelo i da ga treba zakopati, oće oči da mi iskopaju jer napadam instituciju Edited January 16, 2011 by Gonzo
gospa buba Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 (edited) a ja kad kažem da je umrelo i da ga treba zakopati, oće oči da mi iskopaju jer napadam institucijuhocesh da kazesh da ulickani sa severa nije isprichao nishta esencijalno? ^_^ja sam onomad samo bila malo izashla iz ormara da vidim kako gospa srba prepakuje trivanku u josh manju ambalazu, pa se vratila. sta je sve bilo?jel bar objasnio privatizaciju legalizacije? :P Edited January 17, 2011 by thermal bug
Recommended Posts