Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted
Trivanka se iznervirala posle 20 sekundi emisije. Razvajuju DS po svim savovima, a brani je devojcica sa novom frizurom :isuse: Jadna DS kad je ovakvu licnost poslala u emisiju i izabrala za drugog coveka stranke!
hvala dobrom bobu sto se odrekla zaveta da se ne nashminka nikad vishe u zivotu. bolje je ovako... :(
Posted
hvala dobrom bobu sto se odrekla zaveta da se ne nashminka nikad vishe u zivotu. bolje je ovako... :(
Jelena-Trivan-foto-L-ADROVICH.jpg
Posted

pa mlada je zena, bolje da se sabere... nekad, dok nije bila zvanichni peglach deesovog vesha, bila mi je simpatichnija, al sta da se radi.

Posted

Meni ona nikad nije bila simpaticna. Stidim se al toliko se uklapa u stereotip da ni ja ne mogu tome da se oduprem.

Posted

ako nju ne za*ebe neki Rasim

Posted

ahahahaha, kakva emisija. setila se što ne varim trivanku. užasno fizički liči, i na potpuno isti način govori, kao neka smaračica iz moje srednje škole koja je uvek bila u nekim organizacijama i odborima. rodjena partijski aktivna.mislim da se i ta zvala jelena. samo je imala tanka usta.

Posted
Jelena-Trivan-foto-L-ADROVICH.jpg
A pamtim to kao da je bilo danas kad ste se onomad drvljom i kamenjom bacili na mene malog sto sam se obradovo jer je pogrizose kerovi ispred skupstine...Bite the system! Klicem ponosno kao i tad!!!
Posted

Tek sad odgledah. Cenim da ce ovu jadnicu da posalju u neku donju mosnicu da tamo skuplja novo clanstvo. "Ja sam rezignirana, toliko mrznje prema nama... mamaaaa!!!" :cry:Jbt ni na jednu optuzbu nije znala da odgovori drugacije osim iscudjavanja i onog kretenskog stava "znate li vi koliko smo mi za vas uradili" :huh:

Posted

Istini za volju imali su i drugo dvoje bisera. Jedan je bio pitanje "Zašto Tadić nema protivkandidata?"

Posted
Istini za volju imali su i drugo dvoje bisera. Jedan je bio pitanje "Zašto Tadić nema protivkandidata?"
I na kraju ono povlađujuće i šlihtarski: "Jelena, mi ovo zbog vas, da bismo imali za koga da glasamo". Fuj.