Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

a do tad ćemo valjda svi biti uveliko banovani, majkumu

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

kako podnosis Ajantov odlazak sa foruma?

jel kosmicka bol za panulim antickim herojem okovala i ilicev dunavac, kanal u crvenki i jabucki rit?

Potpuno sam popizdeo. Pride, bio sam prinudjen da iščitavam eseje na temu "šta bih ja sa galerijama u BGu pored kojih slučajno prolazim", a sad još ova dvojica pokušavaju da komuniciraju namig smajlijima i pušećim metaforama.Da rezimiram, jebite se svi!

jebem mi misha. ja jos ne mogu da prezalim odlazak sa foruma legendi poput celeste-a, kezmana, kapitenajbt morali bi da odredimo jedan dan na forumu kad cemo se secati ljudi koji su napusceli forum u jednom trenu. toliko ljudi za koje vise nikada necemo znati sta im se dodjavola desilo dalje u zivotu. dodje tako neko, udje ti u zivot i onda nestane zauvek poput sene.....(:puke:)Gazza tad da drzi potresne pateticne govore o njima

Edited by sherman

Potpuno sam popizdeo. Pride, bio sam prinudjen da iščitavam eseje na temu "šta bih ja sa galerijama u BGu pored kojih slučajno prolazim", a sad još ova dvojica pokušavaju da komuniciraju namig smajlijima i pušećim metaforama.Da rezimiram, jebite se svi!
rip :(

Gosti: Zoran Drakulić, vlasnik Ist pointa, Miodrag Kostić, predsednik MK Grupe i Dimitrije Boarov, novinar nedeljnika NIN.Razgovaramo o tome zašto za bogate nije pametno da prozivaju predsednika države i koje su pristojne metode države da se upristoje nepristojno bogati?Moze cak da bude i zanimljiva emisija ovaj put.

Garant zanimljivo. Ova dvojica će da nam se smeju što smo bili nesposobni pa nismo zaradili.Možda Mita Boarov, njega volim da čujem, ponekad.

Edited by Buck Naked

ko je onaj majstor koji je kralja srpskih novinarskih govnara, gospodina zarkovica, nahranio govnima kutlacom prozivajuci ga da ga govnarskim lebom rani miskovic?

Da li je Vikiliks otkrio tajnu koju su svi znali? Da li je dosao kraj hipokriziji? Da li će kraj hipokrizije ugroziti mir u svetu?Gosti: Borko Stefanović - politički direktor Ministarstva spoljnih poslova, Svetlana Vasović Mekina - novinarka i Danilo Mandić - sociolog.Ovog Borka ce vise smarati o Kosovu i tzv. pregovorima, nego o VIkilisu.

Kako li se taj idiot ubacio tako visoko.. :isuse:Ko je ovaj sociolog?Edit: Ju, gari izgleda sa Harvarda.

Edited by Buck Naked

Ovog Borka ce vise smarati o Kosovu i tzv. pregovorima, nego o VIkilisu.
tog borka je današnja politika wikilicksovala carskikako je ovo jedna nesrećna zemlja :(
tog borka je današnja politika wikilicksovala carskikako je ovo jedna nesrećna zemlja :(
kad te politika wikiliksuje:-Рођен је почетком фебруара 1974. године. Астролози би рекли да као водолија увек иде корак испред осталих, има визију и спреман је да личне интересе занемари ради општих.

to(edit, možda pun nije baš jasan, "lick" znači lizati, poslužila sam se aluzijom sa naslovne mladine, pahor wikilicksuje obamu itd)

Edited by mioba