Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

S tim što su jedino SPC i vratili nešto. Mislim da muzička škola u Njegoševoj sada plaća zakup SPC, jer je to bila njihova zgrada. Ili to država radi umesto njih..
pa ova zgrada gde je guzan i gde su bila sedišta partija i nvoova je isto njihova sada
  • Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Pa da. Znam da su i ovi kvislinzi pizdeli na to, jer je država samo u slučaju SPC pristupila povraćanju imovine.

Malo jebe situaciju fakat da vehementni levi ekstremizam - pojava prilicno anahrona u svakom pogledu - pushi zbog radi Europske komisije, tako da, penio-ne penio, stvar je vec odlucena.
Na žalost ne verujem. Razvlačiće se to pitanje maksimalno. Vidiš kako se zapatila levičarska stoka u nas, plus interesi nove elite su da se to ne dira, jerbo su se oni uselili u otete kuće.

Gosti: Božo Prelević - advokat, Nataša Kandić - predsednica Fonda za humanitarno pravo, Nataša Odalović - novinarka Danasa i Veljko Lalić - novinar Pressa Ko su najveći demagozi u Srbiji? Koje su najlepše demagoške priče? Kako prepoznati demagogiju?Strasno! Sta je gore, gosti ili tema? Gradjani Srbije nemaju nikakvih problema u zivotu, samo im je demagogija na pameti. Olja je odlepila potpunoDemagogija, prema rečniku stranih izraza, znači „zavođenje naroda". Demagoške metode podrazumevaju „obmanjivanje lažnim izjavama i obećanjima kako bi podsticale strahove, izazivale mržnju, pohlepu i paranoju". Demagog je u staroj Grčkoj bio narodni govornik, danas to je političar koji lažnim obećanjima i iluzijama dobija poverenje masa. Poznato, zar ne?A ideju je dobila citajuci PRESS

Edited by Milosh76

Ali čemu Nataša Kandić na temu o demagogiji? Kao, sociolog?

A ideju je dobila citajuci PRESS
Taj novinar Press-a (Svetomir Marjanovic) vredi. Ako se ne varam, jednom je gostovao u Utisku i deluje posteno i vredno. Ovaj njegov tekst o demagogiji je takodje dobar, jer daje detalje (Dacicev surak, Dinkiceve ekspoziture) koji inace javnosti nisu poznati.

Olja bi mogla na Pinku da vodi "Trenutak istine" dok je Vojtehovska na odmoru ...

Taj novinar Press-a (Svetomir Marjanovic) vredi. Ako se ne varam, jednom je gostovao u Utisku i deluje posteno i vredno. Ovaj njegov tekst o demagogiji je takodje dobar, jer daje detalje (Dacicev surak, Dinkiceve ekspoziture) koji inace javnosti nisu poznati.
Olja bi mogla na Pinku da vodi "Trenutak istine" dok je Vojtehovska na odmoru ...
ostaje da se vidi kako se Odmoru cini ta zamisao.

Niko nije gledo, a? :D

Ja sam samo uhvatio deo kad se videlo da se Boža trajno preselio u Koštuničin anus.

Ja sam samo uhvatio deo kad se videlo da se Boža trajno preselio u Koštuničin anus.
Ja sam samo video da ovaj Boza nesto pominje forume ;)

I šta veli? Treba li da se zabrinemo?

treba. zabraniće šenjepu i na forumu. stupa na snagu 01.01.2012.

treba. zabraniće šenjepu i na forumu. stupa na snagu 01.01.2012.
e ako vala. ne moze covek od dima da potrefi tastaturu. pa onda ispada da sam nedajboze neki nepisemni saban