November 1, 201014 yr ih, pa nemoj sad da me teras da trazim po topiku kad sam ih jos pohvalio. bolje bi joj bilo da zavrsi jos koje...
November 1, 201014 yr ovo su bile neke nove, sa platformom. ili ih ja nisam konstatovao ranije...nemac si pojma <_< ima ih vec mesecima...
November 2, 201014 yr :o nosi iste cipele mesecima :oDuci bolje razmisljaj koje cemo ime dati nasem morzushermane, kleveces. imam ja i dokaze. Cowboy je primetio isto i bice mi svedok!sto je vise kleveta i lazi, nam je miliji i drazi!Olja ocemo Zigu u Utisak!!!!!
November 3, 201014 yr 28. октобар 2010, Веље Дубоко - Освећење Крста на кућишту Бећковића и крштење породице Драшковић
November 5, 201014 yr 28. октобар 2010, Веље Дубоко - Освећење Крста на кућишту Бећковића и крштење породице Драшковић I sta ti zakljucujes iz ove slike? Vecitu politicku nepodobnost najmrskije voditeljke ciju svaku emisiju pratis?
November 5, 201014 yr I sta ti zakljucujes iz ove slike? Vecitu politicku nepodobnost najmrskije voditeljke ciju svaku emisiju pratis?ja mislim da je stavio zbog cizama da ne ispadne da olja ima samo cipele.sto stavise ovoj deci marame na glavu? to je sad in?
November 5, 201014 yr tata serlok i cere superfensi.nego mi nije jasno sta su draskovici cekali do danas...
November 7, 201014 yr Gosti: Prof. dr Momčilo B. Đorđević, dr Srmena Krstev i doc. dr Vesna RadojičićOve nedelje razgovaramo na temu ima li sreće za pušače posle 11.novembra? Da li je pušenje ljudsko pravo? Ima li čovek pravo da radi protiv sebe? Da li se sprema zabrana šetnje Ulicom 29.novembra? Gosti: Prof. dr Momčilo B. Đorđević, neurohirurg, dr Srmena Krstev, predsednica RSK za prevenciju pušenja i doc. dr Vesna Radojičić, poljoprivredni fakultetOvo ce biti jedna od "gledanijih" emisija u istoriji Utiska.