yolo Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 stvarno ste stoka.a niko da primeti kako je gotivne cipele imala (i) sinoc.
sherman Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 ih, pa nemoj sad da me teras da trazim po topiku kad sam ih jos pohvalio. bolje bi joj bilo da zavrsi jos koje...
yolo Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 ovo su bile neke nove, sa platformom. ili ih ja nisam konstatovao ranije...
sherman Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 ovo su bile neke nove, sa platformom. ili ih ja nisam konstatovao ranije...nemac si pojma <_< ima ih vec mesecima...
hattori Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 sto je vise kleveta i lazi, nam je miliji i drazi!
sherman Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 :o nosi iste cipele mesecima :oDuci bolje razmisljaj koje cemo ime dati nasem morzushermane, kleveces. imam ja i dokaze. Cowboy je primetio isto i bice mi svedok!sto je vise kleveta i lazi, nam je miliji i drazi!Olja ocemo Zigu u Utisak!!!!!
aram Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 :o nosi iste cipele mesecima :oA sto ne bi kad joj dobro stoje
kokota Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 28. октобар 2010, Веље Дубоко - Освећење Крста на кућишту Бећковића и крштење породице Драшковић
odmor Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 28. октобар 2010, Веље Дубоко - Освећење Крста на кућишту Бећковића и крштење породице Драшковић I sta ti zakljucujes iz ove slike? Vecitu politicku nepodobnost najmrskije voditeljke ciju svaku emisiju pratis?
paculla Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 I sta ti zakljucujes iz ove slike? Vecitu politicku nepodobnost najmrskije voditeljke ciju svaku emisiju pratis?ja mislim da je stavio zbog cizama da ne ispadne da olja ima samo cipele.sto stavise ovoj deci marame na glavu? to je sad in?
darling Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 tata serlok i cere superfensi.nego mi nije jasno sta su draskovici cekali do danas...
Milosh76 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Olja ocemo Zigu u Utisak!!!!! Svaka ti dala :Hail:Olja reaguj!
Milosh76 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Gosti: Prof. dr Momčilo B. Đorđević, dr Srmena Krstev i doc. dr Vesna RadojičićOve nedelje razgovaramo na temu ima li sreće za pušače posle 11.novembra? Da li je pušenje ljudsko pravo? Ima li čovek pravo da radi protiv sebe? Da li se sprema zabrana šetnje Ulicom 29.novembra? Gosti: Prof. dr Momčilo B. Đorđević, neurohirurg, dr Srmena Krstev, predsednica RSK za prevenciju pušenja i doc. dr Vesna Radojičić, poljoprivredni fakultetOvo ce biti jedna od "gledanijih" emisija u istoriji Utiska.
Recommended Posts