October 10, 201014 yr nemoj me zajebavati da je to rekla? mislio sam da će pomoći to što ne gledam, al jebo me pas i ovaj pbp mi je dovoljan da mi krene pena.Извињавам се, импресионирана је 'одважношћу'.
October 10, 201014 yr Ne pamtim kad sam gledao Utisak poslednji put. Jel baš uvek ovoliki reality retard show?
October 10, 201014 yr A kako da gledam da mi se ne prekida svako malo?To ti se samo čini kad Škabo kaže 'nači.
October 10, 201014 yr Оља је импресионирана херојством наше деце.Meni je to glavni utisak svih ovih naknadnih kenjanja. Od Djilasa preko ostalih: viteski su se borili, toliko volje, jaka mrznja, odlucnost...Svaka cast! Treba mladima tu pozitivnu, divlju energiju da usmerimo na... Sport... i tako... Deca.
October 10, 201014 yr Jebala vas deca da vas jebalaMa jebaće ih pederi i ima da im se svidi (deci) Zato se i bune toliko i kradu patike! Edited October 10, 201014 yr by Odd_Job
October 10, 201014 yr Možda sam pobrkao nešto, ali zar nisu neka odvažna™ deca™ isto pretila sinu Bećkovićke kad ga je Kurir vijao oko trošenja marihuane?