MancMellow Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 molim te, ali da drushtvo bude krivo. inache ne valja.poljane pekabea vape za ekipom. ako pekabe ima poljane. ako nema, ene ima marbo krompire u bachkoj. znachi kapitalizam, ako im se gadi zadruga Koridor 10
Mp40 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 teo sam porucim teo sam da sam teoooo teo sam da porucim ovoj drzavi sam teoooo...crkni, govno!
Odd_Job Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 (edited) hahahahahahkako ga je Sergej isprekakao..."Šta sam hteo da ukažem...? Pa, hteo sam da ukažem... Hmmmm!"Ali stvarno je mnogo glup!Ali STVARNO! Edited October 10, 2010 by Odd_Job
Odd_Job Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 A Sergej priča o prodaji kokaina, evo sad o ubistvima..., mislim, niđe veze
belch Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 šta bre pričaju ovi? pljačke banaka? pljačkaš dobija tri godine!spin majstori
Joe D Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 A Sergej priča o prodaji kokaina, evo sad o ubistvima..., mislim, niđe veze Pa covek prica o stvarima koje ga zanimaju i u koje se razume.Samo ne znam koji moj trazi u ovoj emisiji, i lepo je to rekao onaj reziser, nije emisija sa ozbiljnom tematikom mesto za ovakve likove. I od tada mu ne dadose rec.
Halvard Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 (edited) Izgleda da se Olja uplašila da možda neće imati unučiće. Ne znam kako drugačije to da objasnim. Edited October 10, 2010 by Halvard
Gonzo Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Оља је импресионирана херојством наше деце.nemoj me zajebavati da je to rekla? mislio sam da će pomoći to što ne gledam, al jebo me pas i ovaj pbp mi je dovoljan da mi krene pena.
Musharaf Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Е да, ово је најјаднија емисија од оснивања телевизије Б92. Дно дна, јад и беда. Жикина шареница је за ово '60 минута'.
Recommended Posts