hattori Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 zar nije bolje da stoku proteramo, kao drug Tito?
Кристофер Лумумбо Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 meni se ipak najvise svidja sergejeva ponovo udario srbin na srbina spika.skabo rula
Odd_Job Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 A, čekajte malo, ja ne kapiram, šta je ovde, Sergej (najbolji Legijin drug) antipod škabu, sivoj eminenciji Večernjih novosti i najglupljem čoveku na javboj sceni Srbije?
gervasius twinkleminkleson Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 reziser, glumac, reper... jeli mogla ova glupaca mozda i nekog fudbalera da pozove u studio, chisto da bude skroz besmisleno. ali brate, skabo znaci razbija, razumesh.
Gonzo Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 pa to, treba jebeno da vičem jupidudu što imam sergeja da brani normalnost.
Odd_Job Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Škabo: "JER nam treba ovo sledeće godine?"jadnik nepismeni
Gonzo Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 pa to, treba jebeno da vičem jupidudu što imam sergeja da brani normalnost.
Mp40 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 pa to je Olja recepat: dovedes tri cetnika, dva ljoticevca i sest esesovaca i onda im suprotstavis (uglavnom) nekog iz Kju Kluks Klana i par naci skinsa da se cuje i druga strana. Ili, ako ne mogu da se nadju... nekog placenog DS sekretara da gleda u pod i ne zamera se. Ili Sergeja, on je univerzalan i menja stranu tokom emisije, ko Italija.
Caligula Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 (edited) E jebo je ovaj majmun kad ga je pozvala u emisiju.U utisku je nekad gostovao 1Ranko Munitic. Pa jebote, odakle sad ovo .... govno od mozga ovde?ovo je negledljivo. Kakva majmuncina, samo se on cuje.edit: ...Ili Sergeja, on je univerzalan i menja stranu tokom emisije, ko Italija. Edited October 10, 2010 by CowBoy
Sara Goldfarb Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 pa to, treba jebeno da vičem jupidudu što imam sergeja da brani normalnost.+1umesto utisak nedelje ova je epizoda bi trebalo da se zove shkabov utisak!usta shkrbava!
mioba Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 "jel to cena da hiljadu ljudi slobodno šeta" džiz("dečaci")
MayDay Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 odem da perem kosu u nadi da ce posle dvadeset minuta prestati da govore 'decaci', ali, avaj, jebiga..sta ko vise ocekuje od utiska?! nema razlike u odnosu na olju jovicevic.pa ona je pre pola godine izvlacila iz krsticevih i pajkicevih usta kako vucelica treba abolirati jer je delio zajednicku estetiku kao njihova famozna ekipa. bljaks!
Recommended Posts