Vasilij Zajcev Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Osim na onu koja je protiv crvenih i bezboznika. Pedja Smotani Markovic je onaj tunjavi, smerni DS(S) istoricar, kao pomirivac a isto tamjandzija na nacionalnom zadatku.Ladan zid...taj. likom, ne delom..nego, jesi razmisljao da promenis nick u FN M24?
Vasilij Zajcev Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Imao sam oriliku da ga slušam i često se ne bih složio s njim, ali nisam stekao baš takav utisak. Za početak čovek je amerikanofil.moj najbolji predavac ever. ali posto sam i ja poznati fasista verovatno nam ne gine zajednicko VI3 Vol2 streljanje, ovoga puta u hladnoj vojvodjanskoj ravnici
Eraserhead Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Ne znam meni je on recimo pored svih profesora smarača bio vrlo interesantan. Imao je čak i neku zanesenost koja mi je bila simpatična. Nije mi osavio utisak mračnjaka.
Vasilij Zajcev Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 ma naravno, skroz ok lik, ironisem zbog empejceve generalizacije. mlad revolucionar, a na svargli, hipertenzicni Krcun takoreci :P ...samo redja uz ladan zid
Eraserhead Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 MPjac... Punker anarista. to ne može biti loše. :D
Mp40 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Za početak čovek je amerikanofil.Pa? To ko da kazes: otkud ti to da on ne voli seks sa zenama kad znas da je peder?
Eraserhead Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Pa? To ko da kazes: otkud ti to da on ne voli seks sa zenama kad znas da je peder?Pa već po tome se ne uklapa u srBsku mrašnjačku DSSovštinu.
Mp40 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 ali mu bas i ne smeta mnogo da ne voli crvene i sve sto oni mogu predstavljati.On je jedan od onih sto ce za Drazu prvo reci: orden! Orden! Truman! Spasen pilot! A klanje ce stidljivo pomenuti tek kad se tema jako nametne. Dobro, bilo je malo... tog... presecanja grkljana...
Eraserhead Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Ovi sa B92 su potpuno poludeliNapisano kao autorski tekst a ne zna se ko je autor. Ne zna se odakle su informacije.
Mp40 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Obrnuce pun krug! Jebote! na kraju ce ipak opet biti - Cetnici+nemci+ustase+italijani sa jedne i partizani+saveznici sa druge strane. Ponovo zajedno nakon godina SPOovanja i kuknjave o ljubavi engleza, amera i koljaca. Bolje da ne kopaju dalje!
djeneralche Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Odgledao sam 10 minuta i onaj Bojan Dimitrijević je ladno rekao da su Amerikanci na svim proslavama zvali i predstavnike ravnogorskog pokreta. Kako verovati čoveku koji jednu ovakvu faktografsku činjenicu slaže?
stoka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Vučić - potpredsednik udbaške strankePopović - ruski plaćenikKolundžija - to je ona što po medijima urgira da kada navode njenu izjavu stave njenu fotku od pre 20 godinaA što se tiče Kokija i njegove izjave kako su pod njegovom vladom maltene tekli "med i mleko", treba njemu, Popoviću, Bubalu i ostalim pajtosima suditi za veleizdaju, što su stratešku privredu poklonili Rusima. A epilog je - 1) imamo najskuplji gas i benzin u regionu a i šire, 2) najavljuju poskupljenje struje, 3) najavljuju probleme sa grejanjem ...
Daddy Cool Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ja definitivno vise nemam pojma za koga da glasam.
Ted Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ja definitivno vise nemam pojma za koga da glasam.Dobra stvar je što imamo opciju i da ne glasamo.
Recommended Posts