Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

neka profesorka? na katedri za bulaznjenje?

Posted

Ne mogu da verujem da ovakvo nešto može ići na TV-u

Posted

il je luda, il su joj debelo platitili da se ovako nalupa.ocekujem da svakog casa pripali cigar.

Posted

putovao sam pre par godina do hana sa covekom koji sedi skroz desno . mislim da se zove petar borovic. nismo nista pricali do pauze, a onda kada sam izasao iz autobusa i zapalio cigaru prisao mi je i pitao me zbog cega pusim. kasnije se predstavio i rekao cime se bavi a ja sam od sramote bacio cigaru. sledecih sat vremena mi je drzao predavanje o stetnosti pusenja i protestantskoj etici. sjajan covek.

Posted

Sto mrzim ovakve poturice - Otkako sam prestao da pushim, i opali po pusacima.A onda izvali : Ja znam dobro da popijem. Sta seru po pusacima, mrzim tu agresiju, ako svaki peti umire od pushenja znaci da je to zdravo , 4/5 ljudi umire sto ne pushi. Zena je u pravu

Posted
Sto mrzim ovakve poturice - Otkako sam prestao da pushim, i opali po pusacima.A onda izvali : Ja znam dobro da popijem. Sta seru po pusacima, mrzim tu agresiju, ako svaki peti umire od pushenja znaci da je to zdravo , 4/5 ljudi umire sto ne pushi. Zena je u pravu
Moj deda pušio i pio 100 godina. Eno ga živ i zdrav, jaše konja, ide u lov...
Posted
1/5 umire direktno od pusenja, a 4/5 od pasivnog udisanja dima.
Posted
Ma daj. Koja hajka, gluposti. Ti ne udises, cuvas se, i umres zdrav ?
Posted
Ma daj. Koja hajka, gluposti. Ti ne udises, cuvas se, i umres zdrav ?
hajka, hajka...evo sad 1 otkrila da antipusacke lobije finasiraju narko-karteli,zato pazi s kim se raspravljas i kome kontriras.:wicked:psa sta, pusenje je zdravo al nas lazu i treba krepati muceci se?
Posted
Sto nuzno vodi do zakljucka da treba da budu aktivni ;)
Posted

vi ste gledali utisak nedelje pored zivog ramba?!putuj, evropo...ako cete o pusenju, eno vam gore topik. ovde mozete o oljinoj haljini, na primer. i nesto ojacanom rumenilu.

Posted

Meni je super da se pojavi neko da muti vodu...Dobro je za ostrenje vijuga....

Posted
vi ste gledali utisak nedelje pored zivog ramba?!putuj, evropo...ako cete o pusenju, eno vam gore topik. ovde mozete o oljinoj haljini, na primer. i nesto ojacanom rumenilu.
A, taj Rambo... Je l' 1, 2 il' 3?