Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

On 11. 4. 2010. at 20:07, Sludge Factory said:
:lol: Tacno! Pri tom se ne zna ko se kome vise uvlaci: Jovo i Marko Tomi, ili Toma proevropskoj, finoj eliti™ Srbije.
To se zove priprema terena. Samo je pitanje za sta. Ocigledna je naprasna ljubav Nikolica sa raznim medijima koji ga nisu ni za izjavu zvali do pre godinu-dve iako je i tada bio najjaca opoziciona snaga. A sad ga ima svuda i stalno. Cak ga zovu kao regularnog gosta, a ne kao "specijalca". A vise puta je rekao da on ne misli da je najbolja njegova stranka i da nema dovoljno kadrova da sve sam resi, a da ce sve on resiti samo da postane gazda Srbije.Pocela je kampanja za izbore koji jos nisu raspisani.

@MIlosh76Pa vlast je svecano otvorila kampanju prodajom telekoma, a ostali su se fino obukli i krenuli na party..

Slazem se, ali prodaja Telekoma je samo najavljenja, kao i Jata, kao i deljenje akcija pre nego sto se bilo sta proda... Ako zaista uskoro raspisu izbore, verovatno ce to biti najodvratnija i najprljavija kampanja do sada. Ko je gledao Skupstinu, sve mu je jasno. Ja nisam, gledao sam samo predloge kod Olje, ono je katastrofa.

Opusteno, bice para za odela i slikanje za josh jedno dve godine, a posle toga i onako ide smak sveta...

stigoh samo da vidim kadar. sto je toma sad nako pokiso? mislim, ko da je malo vishe nego inache ^_^

to se valjda svojski trudio da demonstrira jednu promenuedt: ma ustvari kao i gro ljudi : umorno od zivota

Edited by prima

Dosadan si vise Korace.... koraceee... koraceeeee...

Više ni Putokaz ne bi mogao da vodi...

evo Suzana Grubjeshic objashnjava da Mladja ne lazhe :isuse: ...

"kad vidim vashe pravo da znate sve digne mi se pritisak " :rolf: ... "narod ne zna nishta sem da placha televizor" :rolf: ...

"da dodje karadjordevic nas i da budemo mirni i da cutimo"

Velja Lampek™ :lol:

On 18. 4. 2010. at 20:36, John Coltrane said:
Mladja nikad ne laze
  On 18. 4. 2010. at 20:36, John Coltrane said:
ne psuje

Hmm, sta mislite, koja je varijanta odvratnija i jadnija: da je Mladja okrenuo Suzi i rekao joj da se javlja u program i brani ga; da je neko od Suzinih kolega iz stranke (Vlajko, Mica, Stojanovic-Plavsic npr.) okrenuo Suzi i rekao joj ti si predsednica nase poslanicke grupe, daj javljaj se i brani sefa; ili da je ona sama odlucila da okrene Utisak i brani sefa?