sherman Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 @Sherman: primetio i ja cipele, i shtiklu:) bas joj je bilo super juce, videlo se da uzivanadam se da ih je obula zbog nas, vernih fanova, a ne zbog tamonekog Krlencetamozda ce ih jednom u emisiji i izuti, samo za nasu Matildu
yolo Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 ne zna se ko je više prso od njih trojice.pocinje da me zabrinjava moje stoprocentno poklapanje stavova sa jednim respektabilnim forumskim grobarinom. prso sam?
kim_philby Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 sad mi pade na pamet: za koga krle navija? a pajkic?
MocaVukotic Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 pocinje da me zabrinjava moje stoprocentno poklapanje stavova sa jednim respektabilnim forumskim grobarinom. prso sam?ne zna se ko je više prso od vas dvojicesad mi pade na pamet: za koga krle navija? a pajkic?ako je Profesor™ ikad gledao neku utakmicu u bilo kom sportu (pokazuje na grlo) evo tu me seci
Luka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 E da, Pajkić ne zna ko je Zukorlić. "Ma ovo je neki nebitan lik, kakve ja hodže znam, sve vrhunski intelektualci"lud zbunjenog
pt 2.0 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 savrsena emisija... gosti, predlozi, olja (sa sve cipelama)... mega skec.
kim_philby Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 ako je Profesor™ ikad gledao neku utakmicu u bilo kom sportu (pokazuje na grlo) evo tu me secimozda prati sah zbog tasta?
MocaVukotic Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 mozda prati sah zbog tasta?eto, ipak je sportski tip. ko bi rekao, deluje kao intelektualac.
kim_philby Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 eto, ipak je sportski tip. ko bi rekao, deluje kao intelektualac.katakombni intelektualac.
nisam ja Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 i mene golicaju cipele. ustvari ocu triger za konachnu aseksualnost.
reg Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Pogledao pet minuta reprize, cuo anegdotu Nebojse Krstica o "Radetu" koji je bio u "Vidicima" i izdao prvi singl "Idola", prebacio kanal.
pt 2.0 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 i mene golicaju cipele.ko da ih je buck birao.ali ne po onim radnjama, nego po nekim kao classy.
kim_philby Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Pogledao pet minuta reprize, cuo anegdotu Nebojse Krstica o "Radetu" koji je bio u "Vidicima" i izdao prvi singl "Idola", prebacio kanal. http://www.youtube.com/watch?v=mLJf97Bs0Qo&feature=related
kgmr Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 meni bilo super (gledala polovicno reprizu), oraspolozilo me, mnogu mudrost sam naucila (izdvajam: prijatelji su vazni, autorska prava za hrabrost (sto je realno super), mi svakog dana razapinjemo hrista). jebote, kako je krle lep.
Recommended Posts