Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

ne zna se ko je više prso od njih trojice.

Posted
@Sherman: primetio i ja cipele, i shtiklu:) bas joj je bilo super juce, videlo se da uziva
nadam se da ih je obula zbog nas, vernih fanova, a ne zbog tamonekog Krlencetamozda ce ih jednom u emisiji i izuti, samo za nasu Matildu
Posted
ne zna se ko je više prso od njih trojice.
pocinje da me zabrinjava moje stoprocentno poklapanje stavova sa jednim respektabilnim forumskim grobarinom. prso sam?
Posted

sad mi pade na pamet: za koga krle navija? a pajkic?

Posted
pocinje da me zabrinjava moje stoprocentno poklapanje stavova sa jednim respektabilnim forumskim grobarinom. prso sam?
ne zna se ko je više prso od vas dvojice
sad mi pade na pamet: za koga krle navija? a pajkic?
ako je Profesor™ ikad gledao neku utakmicu u bilo kom sportu (pokazuje na grlo) evo tu me seci
Posted

E da, Pajkić ne zna ko je Zukorlić. "Ma ovo je neki nebitan lik, kakve ja hodže znam, sve vrhunski intelektualci"lud zbunjenog :lol:

Posted
laugh.gif savrsena emisija... gosti, predlozi, olja (sa sve cipelama)... mega skec.
Posted
ako je Profesor™ ikad gledao neku utakmicu u bilo kom sportu (pokazuje na grlo) evo tu me seci
mozda prati sah zbog tasta?
Posted
mozda prati sah zbog tasta?
eto, ipak je sportski tip. ko bi rekao, deluje kao intelektualac.
Posted
eto, ipak je sportski tip. ko bi rekao, deluje kao intelektualac.
katakombni intelektualac.
Posted

i mene golicaju cipele.

ustvari ocu triger za konachnu aseksualnost.

Posted

Pogledao pet minuta reprize, cuo anegdotu Nebojse Krstica o "Radetu" koji je bio u "Vidicima" i izdao prvi singl "Idola", prebacio kanal.

Posted
i mene golicaju cipele.
ko da ih je buck birao.ali ne po onim radnjama, nego po nekim kao classy.
Posted

meni bilo super (gledala polovicno reprizu), oraspolozilo me, mnogu mudrost sam naucila (izdvajam: prijatelji su vazni, autorska prava za hrabrost (sto je realno super), mi svakog dana razapinjemo hrista). jebote, kako je krle lep.