Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

ne zna se ko je više prso od njih trojice.

@Sherman: primetio i ja cipele, i shtiklu:) bas joj je bilo super juce, videlo se da uziva
nadam se da ih je obula zbog nas, vernih fanova, a ne zbog tamonekog Krlencetamozda ce ih jednom u emisiji i izuti, samo za nasu Matildu
ne zna se ko je više prso od njih trojice.
pocinje da me zabrinjava moje stoprocentno poklapanje stavova sa jednim respektabilnim forumskim grobarinom. prso sam?

sad mi pade na pamet: za koga krle navija? a pajkic?

pocinje da me zabrinjava moje stoprocentno poklapanje stavova sa jednim respektabilnim forumskim grobarinom. prso sam?
ne zna se ko je više prso od vas dvojice
sad mi pade na pamet: za koga krle navija? a pajkic?
ako je Profesor™ ikad gledao neku utakmicu u bilo kom sportu (pokazuje na grlo) evo tu me seci

E da, Pajkić ne zna ko je Zukorlić. "Ma ovo je neki nebitan lik, kakve ja hodže znam, sve vrhunski intelektualci"lud zbunjenog :lol:

laugh.gif savrsena emisija... gosti, predlozi, olja (sa sve cipelama)... mega skec.
ako je Profesor™ ikad gledao neku utakmicu u bilo kom sportu (pokazuje na grlo) evo tu me seci
mozda prati sah zbog tasta?
mozda prati sah zbog tasta?
eto, ipak je sportski tip. ko bi rekao, deluje kao intelektualac.
eto, ipak je sportski tip. ko bi rekao, deluje kao intelektualac.
katakombni intelektualac.

i mene golicaju cipele.

ustvari ocu triger za konachnu aseksualnost.

Pogledao pet minuta reprize, cuo anegdotu Nebojse Krstica o "Radetu" koji je bio u "Vidicima" i izdao prvi singl "Idola", prebacio kanal.

i mene golicaju cipele.
ko da ih je buck birao.ali ne po onim radnjama, nego po nekim kao classy.

meni bilo super (gledala polovicno reprizu), oraspolozilo me, mnogu mudrost sam naucila (izdvajam: prijatelji su vazni, autorska prava za hrabrost (sto je realno super), mi svakog dana razapinjemo hrista). jebote, kako je krle lep.