John Coltrane Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Jovo Bakić - politički analitičarupravo objsnio moderna pojam "demokratije" ...
Lezilebovich Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Gleda li još neko ovu emisiju ... Gosti Zoran Milivojević, prihoterapeut, Dušan Pavlović FPN i još neka gospodja iz MInistarstva Prosvete.Tema, fizičko kažnjavanje dece i eventualni zakon o zabrani istog, ali se jako lako širi na teoriju vaspitanja.
gospa buba Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 (edited) Gleda li još neko ovu emisiju ... Gosti Zoran Milivojević, prihoterapeut, Dušan Pavlović FPN i još neka gospodja iz MInistarstva Prosvete.Tema, fizičko kažnjavanje dece i eventualni zakon o zabrani istog, ali se jako lako širi na teoriju vaspitanja.eo mi gledamo.kakav bolan raskorak izmedju zivota i svega ostalog.al opet nishta sto 1 asteroid ne moze da zbrishe ^_^ Edited February 28, 2010 by thermal bug
pacey defender Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Vesna Fila - pomoćnica ministra prosvete, Gordana Knežević Orlić - predsednica Udruženja izdavača udžbenika, Miloljub Albijanić - direktor Zavoda za udžbenike i Olja Panić - vlasnica privatne škole za strane jezike.
yolo Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 olja panic, jel to ona ex-novinarka indeksa sa pocetka '90-tih?
Sludge Factory Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 (edited) Ova Olja Panic je 1 jaka MILF-ovka. :)Sta je ova Vesna Fila Tomi Fili?A Mica je smrsao bas zestoko. Jedini direktor i politicar koji je smrsao na funkciji. Edited March 14, 2010 by Sludge Factory
Д Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Sta je ova Vesna Fila Tomi Fili?Жена и то мислим, бивша. И моја бивша директорка основне школе.
Quizmaster Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Aca je odlučio da Milanu da četvrtinu svojih bombona, ali Milan je rekao "Ne budi cicija, daj mi polovinu". Šta misliš o Aci? (pitanje iz radne sveske za matematiku)
radisa Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Aca je odlučio da Milanu da četvrtinu svojih bombona, ali Milan je rekao "Ne budi cicija, daj mi polovinu". Šta misliš o Aci? (pitanje iz radne sveske za matematiku) Meni ovo utisak nedelje...
Sludge Factory Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Жена и то мислим, бивша. И моја бивша директорка основне школе.U jeb... ja mislio sestra ili cak cerka. Lici na njega.
gospa buba Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 (edited) sadrzaj je bio fascinantan.osnovna shkola je toliko teshka, da 1 univerzitetski obrazovan roditelj, ma koliko bio uskostruchan u svojoj uskostruchnoj oblasti, nema dovoljno znanja da se nadje svome detetu iz raznih oblasti, a sve tokom obrazovanja u osnovnoj shkoli.ali mi se ipak najbolje svidele tegobe jadnih majki dok svojoj deci eksperimentalno objashnjavaju zakone fizike.zivot je surov, nekom je zayeb fizika, a nekom dvokorak pa shut.sve u svemu, odushevljena sam, shkola je preteshka. nadrvo shnjom! Edited March 14, 2010 by thermal bug
Recommended Posts