Jessy Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Predlog sa Tadićem i energetskom efikasnošću. Kakav magarac dobar je i Tomica koji onako podbuo i bled u dnevniku dokazuje da je jos ziv iako je primio vakcinu osam sati pre toga!!
Buck Naked Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 E, a šta je ovo? Onaj Maraš iz LDP bio među grobarima? :D
pacey defender Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 E, a šta je ovo? Onaj Maraš iz LDP bio među grobarima? :Dnaravno da je bio. zna sta valja :)
radisa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Znači, zajebem se i gledam večeras ovaj kokošinjac...Tema je reizbor sudija...Gos'n Ristića(neki politički aparatčik, ako sam dobro skontao) bi trebalo sačekati posle emisije i noge mu izlomiti... Čovek, ni na jedno pitanje nije direktno odgovorio... Ni na jedno... Stalno nešto cinično odgovarai ili kaže "Ja ne bi generalizovao"... Stoka grdna, sve u svemu...
stoka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Znači™, zajebem se i gledam večeras ovaj kokošinjac...Tema je reizbor sudija...Gos'n Ristića(neki politički aparatčik, ako sam dobro skontao) bi trebalo sačekati posle emisije i noge mu izlomiti... Čovek, ni na jedno pitanje nije direktno odgovorio... Ni na jedno... Stalno nešto cinično odgovarai ili kaže "Ja ne bi generalizovao"... Stoka grdna, sve u svemu...Nisu ni ovi sa druge strane mnogo bolji. Naprotiv!
instruktor Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Još jedan dokaz da sve u šta se umešaju skupštinski seratori mora da propadne. A oni su, nažalost, kao "dijamant" stoni margarin.Ne bih generalizovao, B.O.Š.K.O je idealan primer za to.
Ted Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Veceras se jasno videlo ko je i kako rukovodio "reformom" pravosudja i kako je efikasno koriscena metoda pribavljanja podataka o ljudima putem kafanskih traceva.Ako imate nekakvog posla u sudu, a nadam se da nemate, na nos ce vam izaci ova "reforma".
radisa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Veceras se jasno videlo ko je i kako rukovodio "reformom" pravosudja i kako je efikasno koriscena metoda pribavljanja podataka o ljudima putem kafanskih traceva.Ovo, oko dostojnosti sudija, putem kafanskih tračeva i dojava pismima, od nezadovoljnih stranaka, jedan je od jačih momenata... Kao i onaj deo da je kriterijum za Apelacioni sud, prosek na faksu i dužina godina studiranja i preporuka advokatske komore...Ako imate nekakvog posla u sudu, a nadam se da nemate, na nos ce vam izaci ova "reforma".Ja nemam direktno, ali će mi ova reforma na mozak izbiti, već osećam.. Nema gore stvari od popižđene žene-advokata...
Ted Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Ovo, oko dostojnosti sudija, putem kafanskih tračeva i dojava pismima, od nezadovoljnih stranaka, jedan je od jačih momenata... Kao i onaj deo da je kriterijum za Apelacioni sud, prosek na faksu i dužina godina studiranja i preporuka advokatske komore...Ja nemam direktno, ali će mi ova reforma na mozak izbiti, već osećam.. Nema gore stvari od popižđene žene-advokata...Mislim da ce najjaci momenti tek da isplivaju, kako vreme bude prolazilo.Kao sto ce isplivati i brojni drugi nedostaci.Treba ocekivati ubrzo nove konkurse jer "reformatori" nisu ni postojeci smanjeni broj popunili a i da jesu to nije dovoljno.Mozda neko i veruje o pricu o kriterijumima ali posto su meni stvari poznate iz prve ruke mogu samo slatko da se nasmejem i da ti na prvu loptu izbrojim barem 20 ljudi koji su na pravdi boga ostali bez posla.A sto se tice zene-advokata pocni polako da se pripremas psihicki na kuknjavu, zalbe i bogaranje ;)
Jessy Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 ali onaj lik iz Ikarbusa ...slavio zajedno sa Dinkicem pa dosao mamuran da pregovara. <_<
Sludge Factory Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 U novoj godini (onoj pravoj), krecemo jako™!Utisak nedelje, nedelja 17. januar, 21:00Gosti: Žarko Puhovski - profesor političke filozofije na Filozofskom fakultetu u ZagrebuĐorđe Vukadinović - politički analitičarSonja Liht - predsednica Spoljnopolitičkog saveta Ministrstva spoljnih poslova
Frank Pembleton Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Sonja Liht - predsednica Spoljnopolitičkog saveta Ministrstva spoljnih poslovaIzvin'te koliko funkcija ima ova zena?
darling Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 tako je i ljuba zivkov poceo da prebrojava, pa mu se pripretilo tuzbom
Milosh76 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Veceras je Zarko Puhovski rekao fenomenalnu recenicu, koja bi trebalo da se ponavlja kad god se krene u raspravu o zlocinima, raspadu SFRJ, napadima, odbranama i slicno. Covek je rekao "Treba da se prvo utvrde cinjenice, a posle 5 minuta price o zlocinima nad Srbima, a ostali cute. Pa 5 minuta o Srebrenici da se prica, a ostali cute. Pa 5 minuta o Vukovaru, ostali cute...". Pa je dodao da recenice tipa "slazem se da je bio zlocin u Srebrenici/Vukovaru/Sarajevu/Kninu..., ali oni su vrsili zlocine nad nasim stanovnistvom..." je relativizacija tih zlocina.Steta sto nema vise takvih ljudi na svim stranam u SFRJ, pa i u Svetu.
Recommended Posts