Popular Post salerokada Posted March 10 Popular Post Posted March 10 Ovo što Čečen govori je važno razumeti: ljudi neće odmah promeniti mišljenje kada su prvi put suočeni sa suprotnim mišljenjem/dokazom. Moraju duže vreme da slušaju o tome, da vide da postoje ljudi koji isto tako razmišljaju da bi sami počeli da menjaju stav. 10
pt 2.0 Posted March 11 Posted March 11 On 10.3.2024. at 21:23, kud u maglu Simoviću said: napokon dobar utisak šta ti se dopalo, odnosno šta te se dojmilo? zanima me.
kud u maglu Simoviću Posted March 11 Posted March 11 kako su govorili branko čečen i mališićka. tv uopšte ne gledam, pa mi se njihovo izlaganje učinilo pametnim i mislim da bi oni koji se bave politikom mogli od njih dvoje što šta da nauče tj primene u praksi 1
Spirit Posted March 16 Posted March 16 UN će biti ograničen izborom gostiju sve dok je na UM. Možda bi se to promenilo ako bi Olja i UN bili na nekom neUM™ kanalu
Frank Pembleton Posted March 16 Posted March 16 4 hours ago, Milosh76 said: Kad Olja prelazi na BlicTV? Dobro sad je Janjatović "u naletu" po medijima oko ovog dopunjenog izdanje knjige, ali čemu onda Ejdus?
Jimmy Kowalski Posted March 16 Posted March 16 Pa nece sigurno da pricaju o rokenrolu, da promovisu knjige i koncerte..
Frank Pembleton Posted March 16 Posted March 16 11 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Pa nece sigurno da pricaju o rokenrolu, da promovisu knjige i koncerte.. Da Janjatović i Cane su mislioci političke teorije? 1
villiem Posted March 16 Posted March 16 Cane je napisao neku knjigu, kako prica mozda je vredi procitati. Muzika mi nesto nije legla, nikad
Ratamahatta Posted March 16 Posted March 16 (edited) Ne mogu da ga slusam kako peva i slusam kako prica Ali skoro sve je uvek bio u pravu, transkriptovani Cane je car Edited March 16 by Ratamahatta
Moonwalker Posted March 16 Posted March 16 (edited) 1 hour ago, villiem said: Cane je napisao neku knjigu, kako prica mozda je vredi procitati. Muzika mi nesto nije legla, nikad Cini mi se da procitah negde. U “odbranu” Olje. Velje Pavlovica nema vise, a ni starog Studia B, gde da se prica o knjigama. Edited March 16 by Moonwalker
John Coltrane Posted March 17 Posted March 17 Cane napušta emisiju kvota 1,05 Prilično neprijatan kraj uvoda (da se tako izrazim). 1 5
Recommended Posts