March 2, 20241 yr Marinika i Djoka Vlah, uz nekog iz evropskih politika. Cenim da Olja ima fetiš na somborski naglasak, jer ja nemam drugo objašnjenje za pozivanje ovog smarača iz novesrpskefašističkemisli
March 2, 20241 yr On 26.2.2024. at 1:20, ragasto said: Bolje i on nego onaj nesrećni hor. rekosamštasamreko znas sta, slazem se, onaj hor je tezak krindz bio, fala sto me podseti..Krlo ima vokal i tehniku, to sto je najgori oblik zivota ovako moguc, to je drugo
March 2, 20241 yr Ma nema on ni vokal ni tehniku, i ono što je otpevao za Ljubomorno pevačko društvo je jedva. Njemu daš neke zvečke u ruke i kažeš mu da zabavlja ljude na bini, to mu je domet. A onaj pa pam parapapampam hor me je teško nervirao. @Misko
March 2, 20241 yr Mislim, u odnosu na hor ..malo ga izmiksovali tad, malo je on ipak koliko toliko funkcionalan, ako nista, pa je to i licilo na nesto..a hor, prvi poriv ti je da ih gadjas jajima i paradajzom sve koliko iritiraju Edited March 2, 20241 yr by Misko
March 8, 20241 yr (Tek sad gledam UN. Počinje da mi ozbiljno ide na nerve Marinikin spikeraj kad izbegava ili ne ume da pruži odgovor. Đorđe Vlah je jebeni udav. Zašto taj čovek nije u stanju da misao od 5 suštisnkih reči izgovori sa manje od 47 beats me. Zapravo gledam zbog Srđana Majstorovića.)
March 10, 20241 yr 28 minutes ago, Frank Pembleton said: Cenim da pijani Panović briljira... Čovek zvani digresija. Od jedne teme/pitanja, ode na 4 različite strane, pa na to dodaj njegov stil izražavanja… Pitala ga Olja da li je AV uredjivao™ PTC, dok je on bio u upravnom odboru, on kaže “ja to ne znam” Čečen je dobar, ali ipak glavni utisak, večeras, kako Mališićka jebeno dobro stari.
March 10, 20241 yr Da li ste vi nekad setali u parkicu kod MUPa Vozdovac? 😂😂😂 Edited March 10, 20241 yr by Milosh76