klimt Posted December 19, 2023 Posted December 19, 2023 22 minutes ago, bradilko said: cudilo me odusevljenje na forumu ovim poltronom Mene nažalost ne čudi.
salerokada Posted December 19, 2023 Posted December 19, 2023 12 hours ago, klimt said: Pitam se šta to radi profesor desnom rukom? Slikao se čovek polugo pred ogledalom, blasfemija. 1
morgana Posted December 19, 2023 Posted December 19, 2023 9 hours ago, Budja said: Sto? Sta je bilo? Besic mi je bio odlican u Insajderu u izbornoj veceri. besic je odlican za tumacenje trenda pri pristizanju rezultata (jer tada nastupa kao statisticar), a placenicko govno u svim ostalim situacijama. strucan ali prodat. 1
Misko Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 odgledah alo Utisak, an preskoke..suma sumarum: Ponos i Sofija korektni, mislim da su bili umirujuci prilicno Besica nisam mnogo slusao, Ilica jesam, koliko god mi ta Pescanik prica nije bliska, oko dve stvari se slazem, ptencijalno sa tri: 1.SPN ne sme da se raspadne 2.Desnica bi se morala takodje ujediniti(ko je tu vec prava opozicija) 3.Eventualno bi se svi trebali ujediniti, ali, prerano je o tome i razmisljati,a kamoli govoiti
Misko Posted December 23, 2023 Posted December 23, 2023 (edited) Evo, ja cu da pohvalim, barem nisu face koje vidjamo svake druge nedelje kod Olje, ja barem ne pamtim da su ovi ljdi cesto bili, bilo ko od njih Edited December 23, 2023 by Misko 1
kud u maglu Simoviću Posted December 24, 2023 Posted December 24, 2023 On 23. 12. 2023. at 20:44, Milošica said: Ajde ppp, red kukanja na goste radosavljević d se piše ali se ne čita sjebao joj ćuta koncept, evo milivoje četvrti gost
mire Posted January 14 Posted January 14 (edited) onaj stojanović je parlićka sa bradicom i malo pritvorniji da, i žešći smrad "neuspešan štrajk glađu", šta, nije umrla?!? Edited January 14 by mire 2 1
Sludge Factory Posted January 14 Posted January 14 1 hour ago, mire said: da, i žešći smrad "neuspešan štrajk glađu", šta, nije umrla?!? Cuo sam taj deo, sacuvaj boze kretena, pomislio sam da ce Borko da mu kaze da je isti Djuka ili ko je ono vec pozeleo Mariniki da izdrzi do kraja. 1
Recommended Posts