Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

• Popular Post

Ima I pre toga kako su mu tad 15ogodisnjg sina izvadili iz kola, skinuki do Gola, pretresali. To je radio neki policajac...

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

• Popular Post

Emisiju koju treba da dobijemo pred izbore dobili smo sedam dana pred izbore..

Sad ko ne glasa da se tera u materinu. Nema sta da se ceka.

Otisao sam do skole da glasam sad

Baš zato što se gotovo nikada  i nigde ne može videti, senćanski bes  ovako snažno  deluje na ljude.

imamo ceo dan i treba nam olovka, koliko sansi treba u zivotu 

Evo duze!

Edited by gsb

16 minutes ago, Caligula said:

This video file cannot be played.

Hvala u svakom slučaju.

• Popular Post

Jebem ti, ovaj treći predlog je da se nekome oduzme dete, neko pošalje u ludnicu, a neko liši poslovne sposobnoti... Sve u jednom predlogu...

Edited by radisa

Taman sam saznao da je Stiv Voznijak zvao nekog u Vladi Srbije da trazi da mu daju pasos, jer je ceo zivot zeleo da bude Srbin  :isuse:  :lolol:

A onda ova debilka Jovana Jeremic prica o ubistvu deteta, a njeno dete u krilu....

Majko mila, kakvi bolesnici

2 minutes ago, booyaka said:

This video file cannot be played.

Hvala u svakom slučaju.

Meni radi jbg evo gledam upravo

1 minute ago, Caligula said:

Meni radi jbg evo gledam upravo

Probao sam i na telefonu i na TV-u, možda neće na Androidu.

ne mogu da nadjem temu za hittvit izvinjenje

, jel ono macvan pored hrkalovicke?

Bojan Pajtic :hail:  :cry: