Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

gangulu i cavica/marka zvaka... to bi bilo strava

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

On 2. 12. 2023. at 7:12, Milosh76 said:

Ceda&Basara&Miketic   da se konacno objasni simbioza kokaina, alkohola i retardiranosti.

Koliko promašen roster u bitnom trenutku.

Bolje da je pozvala svog oca da objasni kako je to BIA nekad radila. Na primer u slučaju Stanke Veselinov.

U ovoj podeli je Marinika visak, jer je SPN imao "predstavnika" prosle nedelje. Trebalo je Cedu da zove, bez zezanja... Ceda, Radulovic i neko iz "Srbija na zapadu" ili kako se vec zovu ti likovi.

Kad vec N1/Nova nemaju pravi intervju. pa da guraju 4x po pola sata... da se menjaju novinari i gosti... jedan dan Skupstina, drugi BG, treci recimo KG ili KV. Posto SNS nece doci svakako, SPS nece jer ne sme, onda nek vrte ove iz  opozicije dok mogu.

Ali pravi intervjui da se malo preznoje, ne da im guraju pricu na njihovu vodenicu.

zove radulovića da nešto priča, tuga

Trebalo je da zove troje prvih sa liste SPN i da završimo priču do N.Godine.

Radule je 5 puta u prva 2 minuta ponovio “Pa nismo mi blesavi!!””

Pametnom dosta…

32 minutes ago, John Coltrane said:

Radule je 5 puta u prva 2 minuta ponovio “Pa nismo mi blesavi!!””

Pametnom dosta…

Kao kad narkoman prica: ma, ni kafu ne pijem:D

10 hours ago, Milosh76 said:

U ovoj podeli je Marinika visak, jer je SPN imao "predstavnika" prosle nedelje. Trebalo je Cedu da zove, bez zezanja... Ceda, Radulovic i neko iz "Srbija na zapadu" ili kako se vec zovu ti likovi.

Kad vec N1/Nova nemaju pravi intervju. pa da guraju 4x po pola sata... da se menjaju novinari i gosti... jedan dan Skupstina, drugi BG, treci recimo KG ili KV. Posto SNS nece doci svakako, SPS nece jer ne sme, onda nek vrte ove iz  opozicije dok mogu.

Ali pravi intervjui da se malo preznoje, ne da im guraju pricu na njihovu vodenicu.

Not gonna happen..malo su i meidji u tom smislu danas previse safe za politicare,a malo im ideoloski drze stranu(ovoj ekipi sa Basarom, npr)

Srbija protiv nasilja se plasi nekih pacijenata "Srbija na zapadu" :lolol:

1 minute ago, Milosh76 said:

Trecinu vremena koje je dobio mu ne bih dao..sira familija ne zna ko su ti likovi

8 minutes ago, Milosh76 said:

Ko je to rekao?

Neki NoName baja koji se javio kod Olje u Utisak i davio je bar 10 minuta... mislim da je bio prvi koji se javio.

Kakav je bio Ludi Radule?

2 minutes ago, Milosh76 said:

Neki NoName baja koji se javio kod Olje u Utisak i davio je bar 10 minuta... mislim da je bio prvi koji se javio.

To je garant neko sa te liste. Za trenutak sam pomislio da se mozda nisu Basara ili Milojko javili, ali verovatno su u ovo doba previse pijani..

11 minutes ago, Choda said:

Kakav je bio Ludi Radule?

supruga kaze da je bio ludji za prosle izbore :D