Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

Ovako, kao strejt muskarac..sta znam, nije akrep, daleko od toga, bila slatka kad bila trudna(but then again, sve zene sijaju u trudnoci)..nije bas moj tip...ni jedna zena u politic me ne privlaci nimalo, ni nije..znam da je seks simbol bila u ono davno vreme Natasa Micic..isto, nista..iako je objektivno prijatne spoljasnosti..

Posted

Zamisli kako bi dobra cica bila kad ne bi pricala :D

• +1 1
Posted

Milica? Ma dzabe, nije moj tip ni fizicki..a ideoloski, to tek..jeftine desnicarske fore, ne primam se na to, kao ni na Bakiceva proseravanja

• Haha 1
Posted
3 hours ago, Svemir Zeka said:

Zavetnica odlično izgleda. 

Jeste se prolepšala ,a zna i da drži bukvicu ,šteta što je malo ukrivo nasađena 

Ali ovi desnojebi ,pa da li mogu da smisle nešto da kažu o Kosovu i spoljnoj politici osim kosovskog zaveta i ustava ,pobogu  

• +1 1
Posted
6 hours ago, Svemir Zeka said:

Zavetnica odlično izgleda. 

F-K6FfJXEAA9ngK?format=jpg&name=small

• +1 4
Posted
2 hours ago, pt 2.0 said:

potcenjujete zavetnicu, nemojte posle da bude nisam vam rekla. sabrana, elokventna, ne gubi nerve nikad. ovo što vergla imaće i publiku i glasove... 

bakić je nastupio kao histerični sujetni čičica, iritira me ta njegova osobina kad krene da ponižava ljude na dosta jadan način i bez stila.

edit. savo na kraju pokazao da ima mozga. 

edit edita. 

bakić se na kraju izvadio onim za lokalni front. :heart:

To je taj elitizam satro levicara taj "krug dvojke" mindset..kao, borci za bolje drustvo i prava,a u stvari gledaju na sve sa visine..

• +1 1
Posted (edited)
4 hours ago, vememah said:

F-K6FfJXEAA9ngK?format=jpg&name=small

Ja rekoh al ništa....

Upalo mi je u oči da je super obučena i da joj to odlično stoji. Pritom je i lepa, ali nije mi to prvo upalo u oči. Kao pojava je lepa. Sad ko je i šta je nema veze s tim.

A i ovo je bezveze. Žene i bez Šešelja i Vučića izgledaju zrelije s godinama, nauče se šminki, nauče da se srede lepše. 

Edited by Svemir Zeka
Posted

bajic, savo i ova zmija, ne mogu da gledam taj tuzni skup.

da li bi neko mogao da napise najvaznije akcente bakica o desnici?

Posted
8 hours ago, Misko said:

seks simbol bila u ono davno vreme Natasa Micic

Kome je Natasa Micic bila seks simbol, zaboga!? :lolol:

• +1 1
  • Haha 1
Posted
21 minutes ago, morgana said:

bajic, savo i ova zmija, ne mogu da gledam taj tuzni skup.

da li bi neko mogao da napise najvaznije akcente bakica o desnici?

Najviše je pričao o svojoj desnici

• Haha 5
Posted

bakic je napisao knjigu o srpskoj i evropskoj desnici, ocekujem da moze biti ok, kupicu je, ali ne podnosim njegove javne nastupe.

Posted

ne slažem se da je korisni idiot režima ali se slažem da je idiot. režimu svakako koristi svaki idiot, to je upisano u situaciju ali ne govori ništa o bakićevoj namjeri.

Posted
1 hour ago, Svemir Zeka said:

nauče se šminki, nauče da se srede lepše. 

Ovde se jasno vidi upliv novca za korigovanje nosine i tankih usta, boljeg frizera, adaktarke, na ruku joj ide i trend kardašijanske malter šminke koja pokriva sveee

• +1 2
  • Haha 1