November 5, 20231 yr jovo pokušava da napravi drugi deo tome koji ne zna koji fakultet je završio. u tome nije promišljen do mere da poentira, ali meni krajnje lični napadi na radikale sa dna kace ne da ne smetaju nego su mi skroz na mestu. ko ih j*be za bolje nisu Edited November 5, 20231 yr by utilitarist
November 5, 20231 yr 6 minutes ago, Milosh76 said: Ovo ispitivanje Bakica je bilo vrhunsko (gledam unazad 10ak minuta) Za šta je bilo vrhunsko? On je gost, a ovo nije podkast. Pritom ga je ova izula, samo je ispao smešan
November 5, 20231 yr 2 minutes ago, booyaka said: Za šta je bilo vrhunsko? On je gost, a ovo nije podkast. Pritom ga je ova izula, samo je ispao smešan Deo o zavetu, poreklo i sl.
November 5, 20231 yr 24 minutes ago, booyaka said: Za šta je bilo vrhunsko? Za par % vise zavetnicima.
November 5, 20231 yr Just now, Jimmy Kowalski said: Odlican Savo. Treba ga glasati.. Ali on neće, nema infrastrukturu... :(
November 5, 20231 yr Just now, radisa said: Ali on neće, nema infrastrukturu... :( Ali evo pravi polako, ne moz' preko noci. Sto je brzo, to je kuso. Triput meri, jednom seci..
November 5, 20231 yr Kazem ja, kakv god da je, idelaan nije, idelano i andjeli nebeski ne postoje ,ali, za sve, pa i komplet "nasu" opoziciju, bogami, mogli bi itekkao da uce od njega, i mladji i stariji..e sad, znam da nije po svacijem ukusu, ali uz par izuzetaka, sa kojima se zasada makar, s postovanjem ne slazem, najostrije su ga napadali mahom SSP botovi
November 5, 20231 yr 2 hours ago, Svemir Zeka said: Zavetnica odlično izgleda. Sta mislis odakle cenzus