utilitarist Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 (edited) jovo pokušava da napravi drugi deo tome koji ne zna koji fakultet je završio. u tome nije promišljen do mere da poentira, ali meni krajnje lični napadi na radikale sa dna kace ne da ne smetaju nego su mi skroz na mestu. ko ih j*be za bolje nisu Edited November 5, 2023 by utilitarist 1
Milosh76 Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Ovo ispitivanje Bakica je bilo vrhunsko (gledam unazad 10ak minuta)
John Coltrane Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Odustajem, a ubedjen sam da će od večeras i Olja odustati od pozivanja Jove. 1
booyaka Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 6 minutes ago, Milosh76 said: Ovo ispitivanje Bakica je bilo vrhunsko (gledam unazad 10ak minuta) Za šta je bilo vrhunsko? On je gost, a ovo nije podkast. Pritom ga je ova izula, samo je ispao smešan
Milosh76 Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 2 minutes ago, booyaka said: Za šta je bilo vrhunsko? On je gost, a ovo nije podkast. Pritom ga je ova izula, samo je ispao smešan Deo o zavetu, poreklo i sl.
bebaguza Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 24 minutes ago, booyaka said: Za šta je bilo vrhunsko? Za par % vise zavetnicima.
radisa Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Ovaj gledalac optužije muža poslanice Pilje da mu je dao info o Zavetnicima?
duda Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Evo popravio se Savo. Povlačim ranije rečeno o njemu. Donekle .
Milosh76 Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Savo je nacrtao kako se pravi stranka i gradi politicka karijera.
radisa Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Just now, Jimmy Kowalski said: Odlican Savo. Treba ga glasati.. Ali on neće, nema infrastrukturu... :( 1
Jimmy Kowalski Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Just now, radisa said: Ali on neće, nema infrastrukturu... :( Ali evo pravi polako, ne moz' preko noci. Sto je brzo, to je kuso. Triput meri, jednom seci..
Misko Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Kazem ja, kakv god da je, idelaan nije, idelano i andjeli nebeski ne postoje ,ali, za sve, pa i komplet "nasu" opoziciju, bogami, mogli bi itekkao da uce od njega, i mladji i stariji..e sad, znam da nije po svacijem ukusu, ali uz par izuzetaka, sa kojima se zasada makar, s postovanjem ne slazem, najostrije su ga napadali mahom SSP botovi
Ratamahatta Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 2 hours ago, Svemir Zeka said: Zavetnica odlično izgleda. Sta mislis odakle cenzus 1
Recommended Posts