simetrije Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Ako bi se neko zajebao da mene upita kako izgleda Milica Zavetnica, moje nemanje bilo kakvog stava verovatno bi protumačeno kao poslednji ekser u kovčeg moje (volj' vam nepostojeće volj' diskutabilne) muškosti. Previše je tu vonja Službe da bi bilo šta telesno na gospođi zavetnici bilo predmet opažanja ili izjašnjavanja, makar iz moje vizure.
John Coltrane Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Da se malo otkrije, drugačije bi pisali ovde. A ovako u rolka-sako kombinaciji, liči na učiteljicu u decembru.
svashtabezneshto Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 mnogo je spor, baš ga je teško slušati
Svemir Zeka Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 (edited) 3 minutes ago, John Coltrane said: Da se malo otkrije, drugačije bi pisali ovde. A ovako u rolka-sako kombinaciji, liči na učiteljicu u decembru. Meni je to i upalo u oči. Odlično joj stoji. Gledam šta me zanima jbg bolje da ne gasim fen... Edited November 5, 2023 by Svemir Zeka
radisa Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 (edited) 3 minutes ago, MocaVukotic said: Ovaj bakic je neslusljiv Meni je Bakić baš odličan, sa ovim propitivanjam ove Ćurke, kao da je student prve godine... Edited November 5, 2023 by radisa 1
booyaka Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Da ne kažemo i da je kancer srpskog društva poslednjih 30 godina. Ok, ipak sam rekao
duda Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Jovo je dosadan sa svojim profesorskim nastupom. Ova zavetnica je otrov čisti. Propast za ionako narušene umove ovog naroda. Ako nam je Savo budućnost, onda nam ona i nije najsvetlije. 4
John Coltrane Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 2 minutes ago, radisa said: Meni je Bakić baš odličan, sa ovim propitivanjam ove Ćurke, kao da je student prve godine... Pucanj u prazno, ništa nije poentirao, čak je prilično jadno molio Olju da ga pusti da završi. Protraćio vreme. Zavetnica hladna kao špicer, moram priznati. 1
Misko Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 6 minutes ago, MocaVukotic said: Ovaj bakic je neslusljiv Serendator vazda bio i ostao.. 1
Svemir Zeka Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Jovu opraštam i ove šarene čarape s šarenim cipelama. 1
radisa Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 (edited) Ovo sa ocem i antisemitizmom, Bakiću je baš bilo jadno... Sve i da je tačno, kao što verovatno i jeste... A niko da pita za muža i vezu sa vlašću, kako, jbt, kako da niko ne pita to? Edited November 5, 2023 by radisa
booyaka Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Je l' Jovo pijan? To bi mnogo stvari objasnilo
zmanic Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Kakva nacija, takvi joj i nacionalisti. Meni sasvim pristojna emisija.
Recommended Posts