November 5, 20231 yr Ako bi se neko zajebao da mene upita kako izgleda Milica Zavetnica, moje nemanje bilo kakvog stava verovatno bi protumačeno kao poslednji ekser u kovčeg moje (volj' vam nepostojeće volj' diskutabilne) muškosti. Previše je tu vonja Službe da bi bilo šta telesno na gospođi zavetnici bilo predmet opažanja ili izjašnjavanja, makar iz moje vizure.
November 5, 20231 yr Da se malo otkrije, drugačije bi pisali ovde. A ovako u rolka-sako kombinaciji, liči na učiteljicu u decembru.
November 5, 20231 yr On 5. 11. 2023. at 20:16, John Coltrane said: Da se malo otkrije, drugačije bi pisali ovde. A ovako u rolka-sako kombinaciji, liči na učiteljicu u decembru. Meni je to i upalo u oči. Odlično joj stoji. Gledam šta me zanima jbg bolje da ne gasim fen... Edited November 5, 20231 yr by Svemir Zeka
November 5, 20231 yr On 5. 11. 2023. at 20:17, MocaVukotic said: Ovaj bakic je neslusljiv Meni je Bakić baš odličan, sa ovim propitivanjam ove Ćurke, kao da je student prve godine... Edited November 5, 20231 yr by radisa
November 5, 20231 yr Da ne kažemo i da je kancer srpskog društva poslednjih 30 godina. Ok, ipak sam rekao
November 5, 20231 yr Jovo je dosadan sa svojim profesorskim nastupom. Ova zavetnica je otrov čisti. Propast za ionako narušene umove ovog naroda. Ako nam je Savo budućnost, onda nam ona i nije najsvetlije.
November 5, 20231 yr On 5. 11. 2023. at 20:19, radisa said: Meni je Bakić baš odličan, sa ovim propitivanjam ove Ćurke, kao da je student prve godine... Pucanj u prazno, ništa nije poentirao, čak je prilično jadno molio Olju da ga pusti da završi. Protraćio vreme. Zavetnica hladna kao špicer, moram priznati.
November 5, 20231 yr On 5. 11. 2023. at 20:17, MocaVukotic said: Ovaj bakic je neslusljiv Serendator vazda bio i ostao..
November 5, 20231 yr Ovo sa ocem i antisemitizmom, Bakiću je baš bilo jadno... Sve i da je tačno, kao što verovatno i jeste... A niko da pita za muža i vezu sa vlašću, kako, jbt, kako da niko ne pita to? Edited November 5, 20231 yr by radisa