Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Evo ga Jovo stari natovac

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Ako bi se neko zajebao da mene upita kako izgleda Milica Zavetnica,  moje nemanje bilo kakvog stava verovatno bi protumačeno kao  poslednji ekser u kovčeg moje (volj' vam nepostojeće volj'  diskutabilne)  muškosti.

Previše je tu vonja Službe da bi bilo šta telesno na  gospođi zavetnici bilo predmet opažanja ili izjašnjavanja, makar iz moje vizure.  

Da se malo otkrije, drugačije bi pisali ovde. A ovako u rolka-sako kombinaciji, liči na učiteljicu u decembru.

Ovaj bakic je neslusljiv

mnogo je spor, baš ga je teško slušati

On 5. 11. 2023. at 20:16, John Coltrane said:

Da se malo otkrije, drugačije bi pisali ovde. A ovako u rolka-sako kombinaciji, liči na učiteljicu u decembru.

Meni je to i upalo u oči. Odlično joj stoji. Gledam šta me zanima :D

jbg bolje da ne gasim fen...

Edited by Svemir Zeka

On 5. 11. 2023. at 20:17, MocaVukotic said:

Ovaj bakic je neslusljiv

Meni je Bakić baš odličan, sa ovim propitivanjam ove Ćurke, kao da je student prve godine...

Edited by radisa

Da ne kažemo i da je kancer srpskog društva poslednjih 30 godina. Ok, ipak sam rekao 

Jovo je dosadan sa svojim profesorskim nastupom.

Ova zavetnica je otrov čisti. Propast za ionako narušene umove ovog naroda.

Ako nam je Savo budućnost, onda nam ona i nije najsvetlije.

On 5. 11. 2023. at 20:19, radisa said:

Meni je Bakić baš odličan, sa ovim propitivanjam ove Ćurke, kao da je student prve godine...

Pucanj u prazno, ništa nije poentirao, čak je prilično jadno molio Olju da ga pusti da završi. Protraćio vreme.

Zavetnica hladna kao špicer, moram priznati.

On 5. 11. 2023. at 20:17, MocaVukotic said:

Ovaj bakic je neslusljiv

Serendator vazda bio i ostao..

Jovu opraštam i ove šarene čarape s šarenim cipelama. 

Ovo sa ocem i antisemitizmom, Bakiću je baš bilo jadno... Sve i da je tačno, kao što verovatno i jeste...

A niko da pita za muža i vezu sa vlašću, kako, jbt, kako da niko ne pita to?

Edited by radisa

Je l' Jovo pijan? To bi mnogo stvari objasnilo

Kakva nacija, takvi joj i nacionalisti. Meni sasvim pristojna emisija.