slepa živana Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 1 hour ago, John Coltrane said: Savo Manojlović, Jovo Bakić i Milica Zavetnica jovo ima da se šlogira od ova dva degena 30 minutes ago, radisa said: Konačno neko blizak SNSu da dodje u emisiju... to je nepodnošljivo
slepa živana Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 12 minutes ago, Misko said: Nije ni on neki genijalac za ovo dvoje je tales iz mileta 2
Misko Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 Just now, slepa živana said: za ovo dvoje je tales iz mileta Za Milicu, mozda..za Manojlovica, i don't think so..u najgorem slucaju, tu su negde, ali, jos uvek dajem prednost Manojlovicu, dok se ne dokaye suprotno..
Fakundo Sava Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 1 hour ago, Misko said: Kontam da ce izmedju Milice i druga jove leteti perje Zašto ? Kad imaju zajednickog neprijatelja
John Coltrane Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 8 hours ago, slepa živana said: jovo ima da se šlogira od ova dva degena Savo u farmerkama i manžetnama na beloj košulji - say no more… 1
Misko Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 17 hours ago, Fakundo Sava said: Zašto ? Kad imaju zajednickog neprijatelja Veciti rat satro levice i satro desnice, lakse im je da se glodju decenijama oko istih stvari, nego da nadju kompromis..Savo je u psolednjem Utisku pojeo i Jeremica i Grbovica, u intelektu i elokvenciji, ali, kazem, kao da mu je istekao rok trajanja pre nego sto je i krenuo da se trosi..
brusli Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Ne bih ja otpisaivao Savu, ima talenat, za razliku od ovih bezlicnih opozicionara.
Misko Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Slabo ga primenjuje u zadnje vreme, ako ga stvarno ima..
radnik Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Toma je bio relativno normalna psihicka struktura... J. Bakic. Jak pocetak. 3
zmanic Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Jovo se kida od smeha dok Savo piša pi organizaciji Zavetnika.... dobro počelo.
radisa Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 1 minute ago, Svemir Zeka said: Zavetnica odlično izgleda. Jbt, ja sam jedini izgleda kome je ona onako, nikakva... Hoće je neko pitati za veze njenog muža sa režimom? Pa da čujemo od nje? 4
Svemir Zeka Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Ne znam, ja sušim kosu i gledam, ne čujem Ono što vidim valja
Recommended Posts