ultra plasticni Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 sps ide na preko 10% kakvi ispod cenzusa
Nikodije Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 31 minutes ago, Guuundogan said: samo je pitanje naustrb koga... kako naustrb koga, uvek su bili tu negde oko 10%, barem od 5.oktobra. valjda je toliki procenat glasaca klijentelisticki vezan za njih
Guuundogan Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 pa na ovaj deo "preko" sam mislio... imaju rast od zadnjih izbora ako se dobro secam
Misko Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 27 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Krvoprolice u najavi.. Why? Sad su oni svi deo jedne koalicije, svo troje, taze potvrdili..
Misko Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 1 hour ago, ultra plasticni said: sps ide na preko 10% kakvi ispod cenzusa kao sto rekoh, puste zelje..
John Coltrane Posted October 29, 2023 Posted October 29, 2023 Olja veceras izgleda sjajno, čak i ovi gumbići na košulji bacaju sjaj pod odredjenim uglom. Gosti uskladjeni, i uštimani, nema disonantnih tonova. 2 1
Milošica Posted October 29, 2023 Posted October 29, 2023 Just now, John Coltrane said: Olja veceras izgleda sjajno, čak i ovi gumbići na košulji bacaju sjaj pod odredjenim uglom. Baš ima stila. 1 2
kud u maglu Simoviću Posted October 29, 2023 Posted October 29, 2023 Just now, Milošica said: Baš ima stila. brt mili pa ne donosi od kuće stvari, to joj neko pripremi
Milošica Posted October 29, 2023 Posted October 29, 2023 Just now, kud u maglu Simoviću said: brt mili pa ne donosi od kuće stvari, to joj neko pripremi Baš imaju stila. 1 4
pt 2.0 Posted October 29, 2023 Posted October 29, 2023 radomirove čarape je spremio neko ko je colour blind. čarape na stranu - on je odličan. ja ovih dana nešto vežbam optimizam, i mislim da smo prevideli značaj i kvalitet ljudi iz NDM BGD (i ne samo njih) koji su ušli u skupštine. 4 1
John Coltrane Posted October 29, 2023 Posted October 29, 2023 8 minutes ago, pt 2.0 said: radomirove čarape je spremio neko ko je colour blind. čarape na stranu - on je odličan. ja ovih dana nešto vežbam optimizam, i mislim da smo prevideli značaj i kvalitet ljudi iz NDM BGD (i ne samo njih) koji su ušli u skupštine. Ja bih rekao da mu sako i pantalone nisu iste boje, al za čarape si u pravu - totalni promašaj. Al već je Olja bila jednom u ovakvoj košulji pa sam tebe i Živanu upitao šta znače ti otvoreni rukavi. Imače odavno uspevam da ne gledam predloge, jer posle ne mogu da spavam. Što se mene tiče jako fina epizoda, laku noć. 1 3
Recommended Posts