Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

sps ide na preko 10% kakvi ispod cenzusa

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

samo je pitanje naustrb koga... :D 

On 27. 10. 2023. at 13:28, Guuundogan said:

samo je pitanje naustrb koga... :D 

kako naustrb koga, uvek su bili tu negde oko 10%, barem od 5.oktobra. valjda je toliki procenat glasaca klijentelisticki vezan za njih

pa na ovaj deo "preko" sam mislio... imaju rast od zadnjih izbora ako se dobro secam

U nedelju Lazovic, Aleksic i Sofija Mandic.

Krvoprolice u najavi..

On 27. 10. 2023. at 14:29, Jimmy Kowalski said:

Krvoprolice u najavi..

Why? Sad su oni svi deo jedne koalicije, svo troje, taze potvrdili..

On 27. 10. 2023. at 13:24, ultra plasticni said:

sps ide na preko 10% kakvi ispod cenzusa

kao sto rekoh, puste zelje..

Olja veceras izgleda sjajno, čak i ovi gumbići na košulji bacaju sjaj pod odredjenim uglom. 

Gosti uskladjeni, i uštimani, nema disonantnih tonova. 

On 29. 10. 2023. at 20:25, John Coltrane said:

Olja veceras izgleda sjajno, čak i ovi gumbići na košulji bacaju sjaj pod odredjenim uglom. 

Baš ima stila.

On 29. 10. 2023. at 20:26, Milošica said:

Baš ima stila.

brt mili pa ne donosi od kuće stvari, to joj neko pripremi

On 29. 10. 2023. at 20:27, kud u maglu Simoviću said:

brt mili pa ne donosi od kuće stvari, to joj neko pripremi

Baš imaju stila.

radomirove čarape je spremio neko ko je colour blind.

čarape na stranu - on je odličan.

ja ovih dana nešto vežbam optimizam, i mislim da smo prevideli značaj i kvalitet ljudi iz NDM BGD (i ne samo njih) koji su ušli u skupštine.

On 29. 10. 2023. at 20:36, pt 2.0 said:

radomirove čarape je spremio neko ko je colour blind.

čarape na stranu - on je odličan.

ja ovih dana nešto vežbam optimizam, i mislim da smo prevideli značaj i kvalitet ljudi iz NDM BGD (i ne samo njih) koji su ušli u skupštine.

Ja bih rekao da mu sako i pantalone nisu iste boje, al za čarape si u pravu - totalni promašaj. 

Al već je Olja bila jednom u ovakvoj košulji pa sam tebe i Živanu upitao šta znače ti otvoreni rukavi. 

Imače odavno uspevam da ne gledam predloge, jer posle ne mogu da spavam. Što se mene tiče jako fina epizoda, laku noć.

jeste poludeli svi?