nixolaus Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 (edited) ... Edited October 25, 2009 by nixolaus
Buck Naked Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 (edited) AFAIK i on je ispovednom literaturom osvedoceni seksualni manijak.a? ne razumem :( Edited October 25, 2009 by Buck Naked
nixolaus Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 (edited) ... Edited October 25, 2009 by nixolaus
Buck Naked Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 (edited) @ nixolausionako me svi bitni na forumu i u RL (pre)poznaju.. a imam ja još društvenih uloga koje su hazardne s obzirom na to kakvu sam sebi ulogu na ovom forumu dodelio i količine intime koju obasipam. a ono drugo priznajem, naravno. to jest priznajem indirektno, jer mi bilo lepo kad me neki drugi vragolani podržaše.edit, nego trolčina, aj stvarno da ja ne budem tema (za promenu, zahtev dolazi od mene).. Edited October 25, 2009 by Buck Naked
Mp40 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Дајем десет кувајтских динара на то да ће Њ. Е. бити саборан, државнички одговоран и да ће бити речи о ступовима српске спољне политике.Bravo!Evo ga. Djurdjevi Stubovi spoljne politike nikad jaci.Jel bi voleli da je Vuk Jeremic u nekoj staklenoj kocki (kocci) i da gore stoji wc solja i da mozemo da seremo odgore a on da bezi od govana a posle nekog vremena nece imati gde da pobegne i polako se prekriva govnima?
Eraserhead Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 (edited) Ima McCann Erickson slogan "Truth well told". E Jeremic bi mgao da patentira "Bullshit well told". Covek svoje ideje prezentuje na nacin koji je pitak za gledaoce.EDIT: I koj kurac se vise uopste daje Antonicu bilo kakav kredibilitet pozivanjem u emisije. Ko je on da bi njegovo misljenje o bilo kom pitanju bilo relevantno... Edited October 25, 2009 by Eraserhead
Sludge Factory Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 (edited) Ma Jeremija ovde nije ni potreban. Antoan je dovoljan. Mogli bi da ga zaposle u vladi ili ministarstvu spoljnih poslova, kao PiaRa ili tako nesto. Jel bi voleli da je Vuk Jeremic u nekoj staklenoj kocki (kocci) i da gore stoji wc solja i da mozemo da seremo odgore a on da bezi od govana a posle nekog vremena nece imati gde da pobegne i polako se prekriva govnima?Ja sam ipak pre za malo direktniju varijantu: motke, kese i tako to. Edited October 25, 2009 by Sludge Factory
Eraserhead Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Evo je "dvosmerna saradnja" sa Evropskom unijom. Bilo je pitanje vremena...
Кристофер Лумумбо Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 evo, sad je bio onaj punch him in the face trenutak.
nixolaus Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Od Vuka Jeremica je i Nada Kolundzija harizmaticnija.
Eraserhead Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Od Vuka Jeremica je i Nada Kolundzija harizmaticnija.Pusti ti to, Jeremic ima spiku koja prija usima. Mada je lagao ovo za Sarkozyja.
Buck Naked Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ne seri da je bila dvosmerna saradnja? Nije li to autohtoni Koštuničin doprinos političkoj teoriji?
sherman Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 samo da pohvalim Oljine cipele GO OLJA GO OLJA
Recommended Posts