March 13, 20223 yr 56 minutes ago, radisa said: Vujošević je užasno konfuzan, kao da mu je neprijatno što je tu, i pokušava da nešto kaže, a da ne kaže... Jako težak za slušanje... I jede vreme, daj Đilasa da priča... tek vratila unazad, uopšte ne mogu da pohvatam Vujoševića osim dela gde kaže za Putina “kad ga vidiš, onako mali i zategnut..” videćemo koji kraj Beograda je večeras domaćin Kalibru.
March 13, 20223 yr 1 minute ago, Lancia said: Slabo ste nesto zadovoljni utiskom¿ Premalo Riđokosog, previše Dula i Romčevića... Znam da to nije u duhu emisije, ali trebala je solo Đilasa da zove...
March 13, 20223 yr 1 minute ago, Lancia said: Slabo ste nesto zadovoljni utiskom¿ koliko Đilas podigne, toliko druga dvojica spuste. Sa Đilasom svi gledaoci na Dragane. Ja čuo samo da ga Marinika tako zove u javnosti.
March 13, 20223 yr Večerašnja uključenja slušalaca vrlo podnošljiva, ljudi su normalni. Olji super stoji ova kraća kosa, btw.
March 13, 20223 yr Just now, Taihoskopija said: Večerašnja uključenja slušalaca vrlo podnošljiva, ljudi su normalni. Olji super stoji ova kraća kosa, btw. Ovaj trenutno te demantuje, debil na kvadrat...
March 13, 20223 yr 8 minutes ago, Lancia said: Slabo ste nesto zadovoljni utiskom¿ Previse ridjeg, premalo celavaca..
March 13, 20223 yr 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Previse ridjeg, premalo celavaca.. Kako informisete jadnog gastosa, pokupio sam samo da Olji stoji dobro kratka kosa