Valk Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 56 minutes ago, radisa said: Vujošević je užasno konfuzan, kao da mu je neprijatno što je tu, i pokušava da nešto kaže, a da ne kaže... Jako težak za slušanje... I jede vreme, daj Đilasa da priča... tek vratila unazad, uopšte ne mogu da pohvatam Vujoševića osim dela gde kaže za Putina “kad ga vidiš, onako mali i zategnut..” videćemo koji kraj Beograda je večeras domaćin Kalibru.
radisa Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 1 minute ago, Lancia said: Slabo ste nesto zadovoljni utiskom¿ Premalo Riđokosog, previše Dula i Romčevića... Znam da to nije u duhu emisije, ali trebala je solo Đilasa da zove... 1
Zabalujev Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 1 minute ago, Lancia said: Slabo ste nesto zadovoljni utiskom¿ koliko Đilas podigne, toliko druga dvojica spuste. Sa Đilasom svi gledaoci na Dragane. Ja čuo samo da ga Marinika tako zove u javnosti. 1
Taihoskopija Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 Večerašnja uključenja slušalaca vrlo podnošljiva, ljudi su normalni. Olji super stoji ova kraća kosa, btw.
radisa Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 Just now, Taihoskopija said: Večerašnja uključenja slušalaca vrlo podnošljiva, ljudi su normalni. Olji super stoji ova kraća kosa, btw. Ovaj trenutno te demantuje, debil na kvadrat... 1
Taihoskopija Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 E jbg, uključio se dok sam ih hvalila, pa ga nisam ni slušala. :(
Jimmy Kowalski Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 8 minutes ago, Lancia said: Slabo ste nesto zadovoljni utiskom¿ Previse ridjeg, premalo celavaca.. 2
Lancia Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Previse ridjeg, premalo celavaca.. Kako informisete jadnog gastosa, pokupio sam samo da Olji stoji dobro kratka kosa 1
Recommended Posts