Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Bi 1 od predloga  sa BoTom i Vujoševićem, a naziv predloga Zvezda! :D

Nadam se da će ga pitati što se naljutio na AV? :whistle:

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Nadam se da na ovoj temi sutra uvece nece biti patkometrije ni sa jedne ni sa druge strane.

38 minutes ago, Milošica said:

Nadam se da na ovoj temi sutra uvece nece biti patkometrije ni sa jedne ni sa druge strane.

+1

samo gledaj i beleži

54 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

+1

samo gledaj i beleži

Spisak postoji.

Trebala je da zove i Covica, pa da sve eksplodira

Zvace on nju.

Uključenje gledalaca, Nebojša iz Beograda, ovaj Železnika.

Tek sad gledam prošlonedeljni utisak. Jbt ova žena samo upada drugima u reč, smara me. Posebno kad su drugi Visković, koga me zanima da čujem ili StProtić, kojeg me takodje zanima da čujem (mada u delovima lupeta).

Edited by pt 2.0

30 minutes ago, Filozof manijak said:

Uključenje gledalaca, Nebojša iz Beograda, ovaj Železnika.

nebojsa ce u ponedeljak ujutru na hepi, da odgovori na sve neistine koje budu iznete u nedelju uvece.

to su osnove novinarskog zanata, ne dozvoliti sagovorniku da priča duže od 20s :happy:

6 hours ago, Delija67 said:

Trebala je da zove i Covica, pa da sve eksplodira

ovde ne sme da se pominje čović

9 hours ago, Milošica said:

Jel si video kako je pocela patkometrija, a do Utiska ima manje od 24h?

AKo je Vujosevic pametan, na pitanje o Covcicu ce reci  "ko je taj?" i pricace ono sto mu je receno u pripremi emisije da prica.

Ako naleti na tu zamku, onda je ekstremno glup, kao i prica o KKCZ i KKP.

On je pozvan kao kandidat na izborima, a ne kao kosarkaski trener.

E sad, svi znamo da ce sa zadovoljstvom siriti poluistine i lazi o "ulaganju" u KKCZ i KKP, posto o drugom i ne zna da prica.

5 minutes ago, Milosh76 said:

Jel si video kako je pocela patkometrija, a do Utiska ima manje od 24h?

:D

18 hours ago, pt 2.0 said:

Tek sad gledam prošlonedeljni utisak. Jbt ova žena samo upada drugima u reč, smara me. Posebno kad su drugi Visković, koga me zanima da čujem ili StProtić, kojeg me takodje zanima da čujem (mada u delovima lupeta).

Da, bas ume da nervira gledaoca, jos kad ispruzi ruke sa zgrcenim, siroko rasirenim prstima, ko neka pticurina sacuvaj boze. 

Retko gledam, ali veceras cu. 

Čemu Romčević, pojma nemam, kampanja je na vrhuncu, interesantnije bi mi bilo da čujem još nekog ko se kandiduje (pa makar i sa 64. mesta:dry:), ovako ispade da je kao i obično pripremila fajt i jednog, kao neutranog između. Gledao sam par Vujoševićevih nastupa od kako se kandidovao i čitao intervju s njim u Vremenu. Na osnovu toga sam teško uzdahnuo i rekao: Đilase, što se ne seti ovoga... Čini mi se da nije to više onaj stari Dule, mislim da je svestan ko je glavni problem i da je preboleo pretnje izbacivanjem iz Pionira i ostale stvari iz naše mladosti i grobarske praistorije. Đilas sigurno neće s njim da se svađa.