March 12, 20223 yr Bi 1 od predloga sa BoTom i Vujoševićem, a naziv predloga Zvezda! Nadam se da će ga pitati što se naljutio na AV?
March 12, 20223 yr Nadam se da na ovoj temi sutra uvece nece biti patkometrije ni sa jedne ni sa druge strane.
March 12, 20223 yr 38 minutes ago, Milošica said: Nadam se da na ovoj temi sutra uvece nece biti patkometrije ni sa jedne ni sa druge strane. +1 samo gledaj i beleži
March 12, 20223 yr 54 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: +1 samo gledaj i beleži Spisak postoji.
March 12, 20223 yr Tek sad gledam prošlonedeljni utisak. Jbt ova žena samo upada drugima u reč, smara me. Posebno kad su drugi Visković, koga me zanima da čujem ili StProtić, kojeg me takodje zanima da čujem (mada u delovima lupeta). Edited March 12, 20223 yr by pt 2.0
March 12, 20223 yr 30 minutes ago, Filozof manijak said: Uključenje gledalaca, Nebojša iz Beograda, ovaj Železnika. nebojsa ce u ponedeljak ujutru na hepi, da odgovori na sve neistine koje budu iznete u nedelju uvece.
March 12, 20223 yr 6 hours ago, Delija67 said: Trebala je da zove i Covica, pa da sve eksplodira ovde ne sme da se pominje čović
March 12, 20223 yr 9 hours ago, Milošica said: Nadam se da na ovoj temi sutra uvece nece biti patkometrije ni sa jedne ni sa druge strane. Jel si video kako je pocela patkometrija, a do Utiska ima manje od 24h? AKo je Vujosevic pametan, na pitanje o Covcicu ce reci "ko je taj?" i pricace ono sto mu je receno u pripremi emisije da prica. Ako naleti na tu zamku, onda je ekstremno glup, kao i prica o KKCZ i KKP. On je pozvan kao kandidat na izborima, a ne kao kosarkaski trener. E sad, svi znamo da ce sa zadovoljstvom siriti poluistine i lazi o "ulaganju" u KKCZ i KKP, posto o drugom i ne zna da prica.
March 12, 20223 yr 5 minutes ago, Milosh76 said: Jel si video kako je pocela patkometrija, a do Utiska ima manje od 24h?
March 13, 20223 yr 18 hours ago, pt 2.0 said: Tek sad gledam prošlonedeljni utisak. Jbt ova žena samo upada drugima u reč, smara me. Posebno kad su drugi Visković, koga me zanima da čujem ili StProtić, kojeg me takodje zanima da čujem (mada u delovima lupeta). Da, bas ume da nervira gledaoca, jos kad ispruzi ruke sa zgrcenim, siroko rasirenim prstima, ko neka pticurina sacuvaj boze. Retko gledam, ali veceras cu.
March 13, 20223 yr Čemu Romčević, pojma nemam, kampanja je na vrhuncu, interesantnije bi mi bilo da čujem još nekog ko se kandiduje (pa makar i sa 64. mesta), ovako ispade da je kao i obično pripremila fajt i jednog, kao neutranog između. Gledao sam par Vujoševićevih nastupa od kako se kandidovao i čitao intervju s njim u Vremenu. Na osnovu toga sam teško uzdahnuo i rekao: Đilase, što se ne seti ovoga... Čini mi se da nije to više onaj stari Dule, mislim da je svestan ko je glavni problem i da je preboleo pretnje izbacivanjem iz Pionira i ostale stvari iz naše mladosti i grobarske praistorije. Đilas sigurno neće s njim da se svađa.