March 6, 20223 yr Ja probao malo, ali prosto nisam više u stanju da pratim te političke emisije i slušam iste priče u krug… ko god ih pričao.
March 6, 20223 yr da postane najbolji beogradski gradonačelnik ikada. Šta Branko Pešić? Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
March 6, 20223 yr 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: teško mi da odlučim ko je veće govno, drakulić ili zec zasto Zeca u govna?
March 6, 20223 yr 1 minute ago, 1n54jd3r said: zasto Zeca u govna? što se tice emisije, ono što se vadio da nije rekao, u intervjuu u kom je rekao ostatak je licne prirode (nije mi bio profesor)
March 6, 20223 yr Protic St. nije operativac pa nije, ali porediti ga s Krlom ili nekom drugom vrstom djubradi... Ne ide jbg. Sem toga, niti se gura da nesto bude, mislim da je i sam rekao da ga to ne zanima, a nije ni krao. Isto kao i Tadic. Sad egocentriran, poreklo trt mrt...ne pravi stetu u javnom prostoru. I sad radi u nekom istorijskom institutu, sto je ok. Sent from my FRD-L09 using Tapatalk
March 7, 20223 yr 11 hours ago, kud u maglu Simoviću said: što se tice emisije, ono što se vadio da nije rekao, u intervjuu u kom je rekao Koje? Baš ga pratim i trudim da ga uhvatim u nedoslednosti.
March 11, 20223 yr razmišljam, na jednoj strani đilas i vuk jeremić, na drugoj bota i dujan manje bi morao da sedim na ruci koja bi zaokružila ove potonje
March 11, 20223 yr Sve što je trebalo AV da uradi je da se pomiri sa Vujoševićem ko sa njegovim pokojnim imenjakom i da završi grobare. Ali Olja i njena opsesija FDUom... Nema koga relevatnijeg da zove nego Romčevića, jebalo (alma) mater