John Coltrane Posted March 12, 2022 Posted March 12, 2022 Bi 1 od predloga sa BoTom i Vujoševićem, a naziv predloga Zvezda! Nadam se da će ga pitati što se naljutio na AV?
Milošica Posted March 12, 2022 Posted March 12, 2022 Nadam se da na ovoj temi sutra uvece nece biti patkometrije ni sa jedne ni sa druge strane. 1
kud u maglu Simoviću Posted March 12, 2022 Posted March 12, 2022 38 minutes ago, Milošica said: Nadam se da na ovoj temi sutra uvece nece biti patkometrije ni sa jedne ni sa druge strane. +1 samo gledaj i beleži 1
Milošica Posted March 12, 2022 Posted March 12, 2022 54 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: +1 samo gledaj i beleži Spisak postoji. 5
Delija67 Posted March 12, 2022 Posted March 12, 2022 Trebala je da zove i Covica, pa da sve eksplodira 1 1
Filozof manijak Posted March 12, 2022 Posted March 12, 2022 Uključenje gledalaca, Nebojša iz Beograda, ovaj Železnika. 2
pt 2.0 Posted March 12, 2022 Posted March 12, 2022 (edited) Tek sad gledam prošlonedeljni utisak. Jbt ova žena samo upada drugima u reč, smara me. Posebno kad su drugi Visković, koga me zanima da čujem ili StProtić, kojeg me takodje zanima da čujem (mada u delovima lupeta). Edited March 12, 2022 by pt 2.0 1
Nikodije Posted March 12, 2022 Posted March 12, 2022 30 minutes ago, Filozof manijak said: Uključenje gledalaca, Nebojša iz Beograda, ovaj Železnika. nebojsa ce u ponedeljak ujutru na hepi, da odgovori na sve neistine koje budu iznete u nedelju uvece.
gone fishing Posted March 12, 2022 Posted March 12, 2022 to su osnove novinarskog zanata, ne dozvoliti sagovorniku da priča duže od 20s
kud u maglu Simoviću Posted March 12, 2022 Posted March 12, 2022 6 hours ago, Delija67 said: Trebala je da zove i Covica, pa da sve eksplodira ovde ne sme da se pominje čović
Milosh76 Posted March 12, 2022 Posted March 12, 2022 9 hours ago, Milošica said: Nadam se da na ovoj temi sutra uvece nece biti patkometrije ni sa jedne ni sa druge strane. Jel si video kako je pocela patkometrija, a do Utiska ima manje od 24h? AKo je Vujosevic pametan, na pitanje o Covcicu ce reci "ko je taj?" i pricace ono sto mu je receno u pripremi emisije da prica. Ako naleti na tu zamku, onda je ekstremno glup, kao i prica o KKCZ i KKP. On je pozvan kao kandidat na izborima, a ne kao kosarkaski trener. E sad, svi znamo da ce sa zadovoljstvom siriti poluistine i lazi o "ulaganju" u KKCZ i KKP, posto o drugom i ne zna da prica.
Filozof manijak Posted March 12, 2022 Posted March 12, 2022 5 minutes ago, Milosh76 said: Jel si video kako je pocela patkometrija, a do Utiska ima manje od 24h? 1
MocaVukotic Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 18 hours ago, pt 2.0 said: Tek sad gledam prošlonedeljni utisak. Jbt ova žena samo upada drugima u reč, smara me. Posebno kad su drugi Visković, koga me zanima da čujem ili StProtić, kojeg me takodje zanima da čujem (mada u delovima lupeta). Da, bas ume da nervira gledaoca, jos kad ispruzi ruke sa zgrcenim, siroko rasirenim prstima, ko neka pticurina sacuvaj boze. Retko gledam, ali veceras cu. 1
Zabalujev Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 Čemu Romčević, pojma nemam, kampanja je na vrhuncu, interesantnije bi mi bilo da čujem još nekog ko se kandiduje (pa makar i sa 64. mesta), ovako ispade da je kao i obično pripremila fajt i jednog, kao neutranog između. Gledao sam par Vujoševićevih nastupa od kako se kandidovao i čitao intervju s njim u Vremenu. Na osnovu toga sam teško uzdahnuo i rekao: Đilase, što se ne seti ovoga... Čini mi se da nije to više onaj stari Dule, mislim da je svestan ko je glavni problem i da je preboleo pretnje izbacivanjem iz Pionira i ostale stvari iz naše mladosti i grobarske praistorije. Đilas sigurno neće s njim da se svađa.
Recommended Posts