mraki Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Ja probao malo, ali prosto nisam više u stanju da pratim te političke emisije i slušam iste priče u krug… ko god ih pričao. 1
Tribun_Populi Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 da postane najbolji beogradski gradonačelnik ikada. Šta Branko Pešić? Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
1n54jd3r Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: teško mi da odlučim ko je veće govno, drakulić ili zec zasto Zeca u govna?
kud u maglu Simoviću Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 1 minute ago, 1n54jd3r said: zasto Zeca u govna? što se tice emisije, ono što se vadio da nije rekao, u intervjuu u kom je rekao ostatak je licne prirode (nije mi bio profesor)
radisa Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 23 minutes ago, dùda said: Ova žena ili je glupa ili je Vučićev bot A što ne oba? 3 1
gagilija Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Protic St. nije operativac pa nije, ali porediti ga s Krlom ili nekom drugom vrstom djubradi... Ne ide jbg. Sem toga, niti se gura da nesto bude, mislim da je i sam rekao da ga to ne zanima, a nije ni krao. Isto kao i Tadic. Sad egocentriran, poreklo trt mrt...ne pravi stetu u javnom prostoru. I sad radi u nekom istorijskom institutu, sto je ok. Sent from my FRD-L09 using Tapatalk 1
Desmond Bojčinski Posted March 7, 2022 Posted March 7, 2022 11 hours ago, kud u maglu Simoviću said: što se tice emisije, ono što se vadio da nije rekao, u intervjuu u kom je rekao Koje? Baš ga pratim i trudim da ga uhvatim u nedoslednosti.
kud u maglu Simoviću Posted March 11, 2022 Posted March 11, 2022 razmišljam, na jednoj strani đilas i vuk jeremić, na drugoj bota i dujan manje bi morao da sedim na ruci koja bi zaokružila ove potonje 1
Valk Posted March 11, 2022 Posted March 11, 2022 Sve što je trebalo AV da uradi je da se pomiri sa Vujoševićem ko sa njegovim pokojnim imenjakom i da završi grobare. Ali Olja i njena opsesija FDUom... Nema koga relevatnijeg da zove nego Romčevića, jebalo (alma) mater
Recommended Posts