slepa živana Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 10 minutes ago, MrIncredible said: MZ: Jel Si Din Ping pričao koliko graška ima Kina, to Olja pita narod juriša ko na zelengori 5
radisa Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Zec baš optimistično... Samo što ne viče Doom, Doom is upon us... :( Vrlo ohrabrujuće...
Milošica Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Just now, djordje geprat said: zec je već uzeo banku. Pa ekonomista 1
duda Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 (edited) Što ćeš da motaš kabl, da se besiš na njega Edited March 6, 2022 by dùda 3
simetrije Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Meni kod Drakulića prva impresija oduvek bila nemuštost. On je jedan od onih ljudi za koje ste i posle 60 minuta dijaloga sigurni da ne govori istim jezikom kao i vi. Nepovezane i nedovršene rečenice, misao preteška za praćenje, meandrisanjem prikriven nedostatak koncepta. ..Kad se na sve to natakari i neprestano mahanje rukama, dobija se iskazna kataklizma. 1
gospa buba Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 ma on je sav i bogati plachu vazda bio sent from dip spejs najn 1
nenad Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 @simetrije to je zato sto je njemu jedini zivotni skill muljanje.
munze Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 4 hours ago, adam said: i meni je taj period i dobar deo tih ljudi nepoznanica. valjda zato sto nisam bio u srbiji, internet bio prespor a skajpovi i ostali vajberi jos nisu bili ni u najavi. pa se i ja pitam sto je protic problem osim sto smo ideoloski na razlicitim stranama. al pada mi na pamet da je mozda privatno pizda, ljigavac, stipsa, sisa - ono, nije glup al ko bi se s njim druzio?! covek koji s javne platforme zvuci super al niko nece s njim na pice. antipaticni uobrazeni govnar. ako je tako nesto u pitanju, onda kapiram da je jako tesko javno objasniti zasto potpuno razgovetan i elokventan covek, koji bi cak mogao dobro proci u narodu, dzedzi na margini svega. o ne, upravo suprotno, pametan, duhovit, zabavan, istina malo ekcentrik. pricam o periodu 95.-00. 1
ronin Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Ali koliko se ovaj jado Drakulić pali na izraz "aset"... 1 1
kud u maglu Simoviću Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 teško mi da odlučim ko je veće govno, drakulić ili zec
Recommended Posts