October 4, 200915 yr jbga, nekako me poremetio slucaj ovog nesrecnog malog kengura. ne zajebavam se, celo vece o tome razmisljam.aj na stranu nesrecni bris taton. ali ovaj mali kengur, to je strasno koja je to brutalna egzistencijalisticka simbolika. za roman o zivotu i smrti malog kenguramali kengur, rodjen u najgorem zoo vrtu u evropi. pobegao, ziveo na slobodi - ako se tako moze nazvati beograd usred prepodnevne guzve - nekoliko desetina minuta. zavrsio pod tockovima automobila. u srbiji. jbte. mali kengur. strasno. ali strasno. odvratna zemlja, sta reci. ovde i kenguri umiru u najgorim mukama.realno, ovde smo mi problem sto hocemo nesto bolje, a ne ova bagra koja nas drzi u saci i igra se kao sa bilo kojom svojom ciljnom grupom. za orbit zvake, za jafa keks, za DS. njima je i sada do jaja. dok sad stoje pred ogledalom, treniraju zabrinuto lice i naborano celo i stisnutu pesnicu, i vezbaju govor pred sutrasnji mirnigradjanskiprotestnimitingsetnjuprotivnasiljazapravduzabrisasacvecamaisvecama....a mali kengur? ko ce njemu da zapali svecu i ostavi cvet?jel antonic mislio na gazzu? kaze da su neki na internetu optuzili nacionaliste za smrt kengura.
October 4, 200915 yr jel antonic mislio na gazzu? kaze da su neki na internetu optuzili nacionaliste za smrt kengura. Pa Ruho nas čita, zar ne? Moglo bi na Iz foruma u medije... :)
October 11, 200915 yr na srpskom se abortus i poneki seks kazu to.no, jasmina tesanovic.carica. nema nista lepse od hipi feministkinje u najboljim godinama.
October 11, 200915 yr pa sto cutite, propustih komsinicu!cast mi je da moj intelektualni napor sluzi kao inspiracija antonicu
October 11, 200915 yr A jebo mamu, sad sam video ovaj predlog sa Mrkonjićem i ovim likom što ga Evropa nagradila... Pa ga Mrka tu nudi vodom, i kaže mu šta da radi.. tuga. Edited October 11, 200915 yr by Buck Naked
October 11, 200915 yr ma ja sam u soku zbog veljinog i sutanovcevljevog dijaloga. jebote zivot!Totalno ludilo.
October 11, 200915 yr aham.i o kupusijadi i o komisanju.ministar i narodni poslanik (eks ministar). :)a i mrka sa onim geekom je za pobacaj.