mokuci Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 jel bilo uopste emisije 2najt ili i beckovicku ko zivkova sustigla SEK-a?
pacey defender Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Srbijanaka Turajlić, Vesna Pešić, Zoran Živković i Nebojša Čović
Кристофер Лумумбо Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 jbga, nekako me poremetio slucaj ovog nesrecnog malog kengura. ne zajebavam se, celo vece o tome razmisljam.aj na stranu nesrecni bris taton. ali ovaj mali kengur, to je strasno koja je to brutalna egzistencijalisticka simbolika. za roman o zivotu i smrti malog kenguramali kengur, rodjen u najgorem zoo vrtu u evropi. pobegao, ziveo na slobodi - ako se tako moze nazvati beograd usred prepodnevne guzve - nekoliko desetina minuta. zavrsio pod tockovima automobila. u srbiji. jbte. mali kengur. strasno. ali strasno. odvratna zemlja, sta reci. ovde i kenguri umiru u najgorim mukama.realno, ovde smo mi problem sto hocemo nesto bolje, a ne ova bagra koja nas drzi u saci i igra se kao sa bilo kojom svojom ciljnom grupom. za orbit zvake, za jafa keks, za DS. njima je i sada do jaja. dok sad stoje pred ogledalom, treniraju zabrinuto lice i naborano celo i stisnutu pesnicu, i vezbaju govor pred sutrasnji mirnigradjanskiprotestnimitingsetnjuprotivnasiljazapravduzabrisasacvecamaisvecama....a mali kengur? ko ce njemu da zapali svecu i ostavi cvet?jel antonic mislio na gazzu? kaze da su neki na internetu optuzili nacionaliste za smrt kengura.
radisa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 jel antonic mislio na gazzu? kaze da su neki na internetu optuzili nacionaliste za smrt kengura. Pa Ruho nas čita, zar ne? Moglo bi na Iz foruma u medije... :)
Кристофер Лумумбо Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 amoralan nacin. cita nas i jeremicu vuce.
Buck Naked Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Fala falusu, tema o karanju. I sve žemske.
luba Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 na srpskom se abortus i poneki seks kazu to.no, jasmina tesanovic.carica. nema nista lepse od hipi feministkinje u najboljim godinama.
yolo Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 pa sto cutite, propustih komsinicu!cast mi je da moj intelektualni napor sluzi kao inspiracija antonicu
Joshua Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Komrakov napisao knjigu u kojoj se žali.... jeboteživot!
Buck Naked Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 (edited) A jebo mamu, sad sam video ovaj predlog sa Mrkonjićem i ovim likom što ga Evropa nagradila... Pa ga Mrka tu nudi vodom, i kaže mu šta da radi.. tuga. Edited October 11, 2009 by Buck Naked
MayDay Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 ma ja sam u soku zbog veljinog i sutanovcevljevog dijaloga. jebote zivot!
Eraserhead Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 ma ja sam u soku zbog veljinog i sutanovcevljevog dijaloga. jebote zivot!Totalno ludilo.
Кристофер Лумумбо Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 propustio sam taj predlog. jej bila prica o kupusijadi?
MayDay Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 aham.i o kupusijadi i o komisanju.ministar i narodni poslanik (eks ministar). :)a i mrka sa onim geekom je za pobacaj.
Recommended Posts