Milošica Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 (edited) Stajling na stranu, jel pratite ponašanje Generalno zabavna emisija, na piće da se ode sa njima. Edited January 16, 2022 by Milošica 1
pt 2.0 Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 (edited) 13 minutes ago, Milošica said: Generalno zabavna emisija, na piće da se ode sa njima. brate, mislim da mi nikako ne odgovaraju. verovatno horoskop. ko je ova žena? je li ona sa ćutom? Edited January 16, 2022 by pt 2.0
Jimmy Kowalski Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 29 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ne pratim redovno, pa ne znam da li se ranije dogodio presedan ili je veceras prvi put u istoriji Utiska nedelje: Niko ne komentarise, pa pretpostavljam da nije prvi put da gosti zaista i piju sokove?
msv Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 (edited) Stoje za ukras u raznim emisijama. Ispada kao antireklama da svi piju vodu pored 100% soka Edited January 16, 2022 by msv
Milošica Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 24 minutes ago, pt 2.0 said: brate, mislim da mi nikako ne odgovaraju. verovatno horoskop. ko je ova žena? je li ona sa ćutom? Ne bi ti imala živce za njih, znajući tvoju celu natalnu, kapiram te skroz. Jeste sa Ćutom. Meni je zanimljiva emisija. 1
salerokada Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Možda su patike omaž rukometašima. Manojlović važne stvari priča. Ovo što sam do sada čuo prvo o Lovrekovićevom uratku, a onda o gospodarima severa Kosova.
pt 2.0 Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 2 minutes ago, Milošica said: Meni je zanimljiva emisija. ja počela pre pola sata da gledam, nešto mi ne drži pažnju...
Jimmy Kowalski Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 17 minutes ago, msv said: Stoje za ukras u raznim emisijama. Ispada kao antireklama da svi piju vodu pored 100% soka Pa zato sam i uslikao. Veceras piju, pa ne znam jel to prvi put ili se i ranije dogadjalo..
salerokada Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Manojlović nekoliko puta podvlači "australijska kompanija Rio Tinto". Jaše na antikoala sentimentu. 2
James Marshall Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 Kurac je u ovim patikama došao, vrat bi slomio. Garant je ponio u kesi a došao u gojzericama sa ozbiljnim đonom. Uveče čim sunce zađe poledi. 3
April Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 10 hours ago, salerokada said: Možda su patike omaž rukometašima. Oni nose Hummel
pt 2.0 Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 2 hours ago, James Marshall said: Kurac je u ovim patikama došao, vrat bi slomio. Garant je ponio u kesi a došao u gojzericama sa ozbiljnim đonom. Uveče čim sunce zađe poledi. Došao je taksijem. Btw, adidas je to. Ja sam juče dan provela u adidas patikama, dosta bila i napolju, i preživela. :besplatna reklama za adidas off:
salerokada Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 (edited) 46 minutes ago, April said: Oni nose Hummel E jbg, propade mi fora. :( Dosta glupa rasprava oko toga da li je starija koka ili jaje tj. da li treba ukinuti prostorni plan za Jadar pre izbora ili smeniti vlast na izborima. Ja sam tu tim Savo jer čovek ima cilj i jasan plan kako se do njega dolazi. Edited January 17, 2022 by salerokada
James Marshall Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 2 hours ago, pt 2.0 said: Došao je taksijem. Btw, adidas je to. Ja sam juče dan provela u adidas patikama, dosta bila i napolju, i preživela. :besplatna reklama za adidas off: Nah, probao i ja, i to trail varijantom, bogami je u sjenci, na uglačanim površinama i uzbrdo/nizbrdo prilična avantura ranim jutrom i kasno uveče. 1
Recommended Posts