January 16, 20223 yr georgijev u ovim čarapicama i patičicama na odelo. kao da i bez toga nije dovoljno iritantan. pogledaću samo predloge. Edited January 16, 20223 yr by Frau Gabrijela
January 16, 20223 yr Bar prebacite da vidite stajling Georgieva edit: frau preteče me u sekundi Edited January 16, 20223 yr by Svemir Zeka
January 16, 20223 yr Mislim da smo upali u zamku sa kritikama ka "preterano čestim" gostovanjima nekih osoba. Kad odbacim taj početni impuls "šta ih zoveš ponovo", koji i ja često imam, shvatim da je to ipak nešto normalno u politici, a posebno uzevši u obzir situaciju kod nas i ove "druge" medije. Edited January 16, 20223 yr by Milošica
January 16, 20223 yr 8 minutes ago, Frau Gabrijela said: georgijev u ovim čarapicama i patičicama na odelo. kao da i bez toga nije dovoljno iritantan. pogledaću samo predloge. Kako bumer kapira hipsteraj
January 16, 20223 yr Slobo Bugarin vec treci ili cetvrti put carapicama privlaci paznju..cudi me da vam je to promaklo. Sad je uvukao i gilje u kombinaciju.
January 16, 20223 yr Ne pratim redovno, pa ne znam da li se ranije dogodio presedan ili je veceras prvi put u istoriji Utiska nedelje: Edited January 16, 20223 yr by Jimmy Kowalski
January 16, 20223 yr @Skyhighatrist Jesu, ali nešto ne štima. Ja volim da vidim uspešno izveden hipsteraj, ali on nešto radi pogrešno. Ne ide uz ostatak garderobe, retoriku i generalno njegovu pojavu. Ali šta ja znam, možda tako treba. Edited January 16, 20223 yr by Heaviside