Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Savo krenuo u novi krug gostovanja po TV. Nije ga bilo citavih mesec dana..

Cojle Manojle 

I naravno Georgiev...

... Shiit has hit the fan

Preskače se.

georgijev u ovim čarapicama i patičicama na odelo. kao da i bez toga nije dovoljno iritantan. 

pogledaću samo predloge. 

Edited by Frau Gabrijela

Bar prebacite da vidite stajling Georgieva :ph34r:

edit: frau preteče me u sekundi

Edited by Svemir Zeka

Evo slike :lolol:

georgijev.thumb.jpg.1c14973949786df8ec710d874540eadb.jpg

Mislim da smo upali u zamku sa kritikama ka "preterano čestim" gostovanjima nekih osoba.

Kad odbacim taj početni impuls "šta ih zoveš ponovo", koji i ja često imam, shvatim da je to ipak nešto normalno u politici, a posebno uzevši u obzir situaciju kod nas i ove "druge" medije.

Edited by Milošica

8 minutes ago, Frau Gabrijela said:

georgijev u ovim čarapicama i patičicama na odelo. kao da i bez toga nije dovoljno iritantan. 

pogledaću samo predloge. 

Kako bumer kapira hipsteraj 

Slobo Bugarin vec treci ili cetvrti put carapicama privlaci paznju..cudi me da vam je to promaklo. Sad je uvukao i gilje u kombinaciju.

Odlične su patike, realno.

Ne pratim redovno, pa ne znam da li se ranije dogodio presedan ili je veceras prvi put u istoriji Utiska nedelje:

sokovi.thumb.jpg.27e7ddf0bca307b41e85b947ee1f56e2.jpg

Edited by Jimmy Kowalski

@Skyhighatrist

Jesu, ali nešto ne štima. Ja volim da vidim uspešno izveden hipsteraj, ali on nešto radi pogrešno. Ne ide uz ostatak garderobe, retoriku i generalno njegovu pojavu. Ali šta ja znam, možda tako treba.

Edited by Heaviside

Baš to. Sve to ponaosob na njemu živi neku svoju egzistenciju