James Marshall Posted January 9, 2022 Posted January 9, 2022 Njegova apologetika ovih promjena Ustava je jeziva, mene bi bilo sramota da potpišem one idiotske pamflete. 3
Zabalujev Posted January 9, 2022 Posted January 9, 2022 (edited) Mene ubi njegovo zapomaganje da ćemo da izgubimo neko silno vreme, aman čoveče Nit se žuri Evropi, nit nama. Miško on fajer. Edited January 9, 2022 by Zabalujev
Sludge Factory Posted January 9, 2022 Posted January 9, 2022 Antonijevic je nemust, a izgleda da jos uvek nije prosao ni SNS akademiju, slabo mu ide i prekidanje sagovornika i upadanje u rec. Bolje da je napustio emisiju, posle njegove odbrane i zastupanja ustavnih promena mislim da bi i Djuka™ odlucio da ipak glasa "za" promene. 2
John Coltrane Posted January 9, 2022 Posted January 9, 2022 Kasnim 10tak minuta, ali Miki je u završnoj reči objasnio sve. I drago mi je da je kao primer uzeo baš Marijana Rističevića (kog je već 2 puta pomenuo), plastičnije nije mogao objasniti nedostatak javnosti! 1
Svemir Zeka Posted January 9, 2022 Posted January 9, 2022 Šta priča VRV? U RS sam, ovde nema izdajničkih medija, a svađam se na nekoj grupi, citiraju mi nju, pa mi treba transkript.
napadaj Posted January 9, 2022 Posted January 9, 2022 Čuj slušo, sviro! Wow rispektOvaj album je možda i bolji od Vaspostavljanja
John Coltrane Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 7 hours ago, napadaj said: Wow rispekt Ovaj album je možda i bolji od Vaspostavljanja Ma svirao sam kući, ja sam tad bio osnovna škola Al znam ih iz grada, sa svirki, kupovale su se gitare, učili rifovi, deo te scene 90tih su sestrina generacija… (ono sviro je “na Drini ćuprija- čuj čit’o, ‘od’o!”)
Frank Pembleton Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Sinoć mi javio drugar koji pasionirano gleda da je VRV "sve lepo objasnila oko referenduma" ... Shiit has hit the fan
Mil@n Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 5 hours ago, mraki said: Jbt, ova dva poslednja reda me ubiše, nisam se ovako nasmejao, ne pamtim lol Ono kad nekog hoćeš da uvrediš, pa ga nazoveš KROMPIROM i kao da je malo, još dodaš da je crvljiv, proklijao i blatnjav, a Suvi Nedojeb, to ostaje misterija. Više suvi, nedojeb, ajd, da se zaključiti. Nešto najjače što je JK ikad napisala... 1 2
mraki Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Ako mene pitaš, ona je u ta 2 reda lepo opisala sebe. Retko odvratna pojava na javnoj sceni, a ima ih onoliko...
Svemir Zeka Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Meni se najviše sviđa što je postavila jedno logično pitanje 1
Recommended Posts