Milosh76 Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 Sad je opet pauza do posle Bozica ili redovno ide?
Lena Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 1 minute ago, Milosh76 said: Sad je opet pauza do posle Bozica ili redovno ide? Nastavlja 9. januara. 1
Zabalujev Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 Dobar utisak, ništa skandalozno, Galeb usta ne zatvara, kao i kad je domaćin Marčelo dobar kao i u stara vremena, Jelena Stupljanin - znam samo jednu njenu ulogu i tu govori engleski, ovde sve ok. Javio se čovek iz Makedonije. Pobedili čačanski školarci. 2
Lena Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 8 minutes ago, Zabalujev said: Jelena Stupljanin - znam samo jednu njenu ulogu i tu govori engleski, ovde sve ok. Igrala je davno u nekoj domaćoj seriji, Lisice. Tu me je nervirala jer se stalno prenemagala, mada sam i seriju gledala nešto na preskoke, nikad nisam odgledala celu epizodu. Posle sam je gledala u Zvezdara teatru, igra Julijanu u Korešpodenciji, tu je baš sjajna. I odlično izgleda.
Sludge Factory Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 Galeb je iznenadjujuce malo govorio, najmanje zapravo od svih, i nikog nije prekidao. A iako je standardno motao™ kad je pricao, ipak je rekao dobru i bitnu stvar: ovo je politika (misleci na ekoloske proteste) i ljudi treba vise da se bave politikom. 4
villiem Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 Ovo sto galeb prica o javnom i privatnom i sistemima jel to c++ 2
villiem Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 38 minutes ago, msv said: A ubrzao je govor da ne ispadne da gnjavi On kada bude gost u nekom podkastu to ce biti spektakl
Fakundo Sava Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 on je bio gost na skoro svim kolažnim podkastima osim balkaninfa samo mi iskaču kada odem na youtube
Caligula Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 23 hours ago, ronin said: Dosta lepa žena Jelena Stupljanin... Jedan od mojih utisaka Ne znam odakle je (ima naglasak?) ali izgleda mi kao jedna rasna, inteligentna i vitalna balkankinja. Nisam je ni gledao ni slusao ranije, mozda gresim, ali ima ona nesto™
ljuttko Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 23 hours ago, Zabalujev said: Dobar utisak, ništa skandalozno, Galeb usta ne zatvara, kao i kad je domaćin Marčelo dobar kao i u stara vremena, Jelena Stupljanin - znam samo jednu njenu ulogu i tu govori engleski, ovde sve ok. Javio se čovek iz Makedonije. Pobedili čačanski školarci. Bila sam sinoć na ivici da prenesem prenos Biljane Srb Utiska. Ona iz nekog razloga patološki mrzi Olju al dobro, mrzi i razne druge. Devojke iz čačka nazvala je likušama i po običaju udarila ekser opisom njihovih lakova za kosu i nokte koji su takvi da zagadjuju planetu . A Jelena je lepa i mila ( po BS ) al eto je u lošem društvu i šta joj je to trebalo . Marčelo je reper koji nije osudio kolegu repera a Galeb neki podkastač i dali su sebi za pravo da pominju i Kanta, odkud oni uopšte smeju da pomenu Kant i Jung i sve u tom stilu. Ja bih volela da ona dobije emisuju istog formata , da vodi šit hit il nešto slično Meni gosti bili skroz ok i cela priča 3
Svemir Zeka Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 11 minutes ago, ljuttko said: Bila sam sinoć na ivici da prenesem prenos Biljane Srb Utiska. Ona iz nekog razloga patološki mrzi Olju al dobro, mrzi i razne druge. Devojke iz čačka nazvala je likušama i po običaju udarila ekser opisom njihovih lakova za kosu i nokte koji su takvi da zagadjuju planetu . Jesi li čitala monolog o katabazi? 2
Heaviside Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 (edited) 56 minutes ago, ljuttko said: Bila sam sinoć na ivici da prenesem prenos Biljane Srb Utiska. Ona iz nekog razloga patološki mrzi Olju al dobro, mrzi i razne druge. Devojke iz čačka nazvala je likušama i po običaju udarila ekser opisom njihovih lakova za kosu i nokte koji su takvi da zagadjuju planetu . A Jelena je lepa i mila ( po BS ) al eto je u lošem društvu i šta joj je to trebalo . Marčelo je reper koji nije osudio kolegu repera a Galeb neki podkastač i dali su sebi za pravo da pominju i Kanta, odkud oni uopšte smeju da pomenu Kant i Jung i sve u tom stilu. Ja bih volela da ona dobije emisuju istog formata , da vodi šit hit il nešto slično Meni gosti bili skroz ok i cela priča Jutarnji program. Da ustaje u 4 ujutru i da svakodnevno na lajvu liže dupe Vučiću zajedno sa Šešeljom i Miroljubom Petrovićem, njenim cenjenim gostima. E to bih ja voleo. Edited December 27, 2021 by Heaviside 3
Recommended Posts