SNARC Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 Bogu hvala, ne. Biram ekipu sa kojom divanim Utisak sam stekao na konto napisanog..kao sto rekoh, proradio mi detektor
John Coltrane Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 39 minutes ago, gospa buba said: pa shta kazu, iznenade se? jel primecuju makar pravilnost neku ol: sent from novi mnogo jak bubamoto. Samo ću reći da su obojica antivakseri - jedan je u avgustu fasovao koronu i 2 meseca bio zakovan za krevet.
John Coltrane Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 28 minutes ago, SNARC said: Bogu hvala, ne. Biram ekipu sa kojom divanim Utisak sam stekao na konto napisanog..kao sto rekoh, proradio mi detektor Detektor za one sa različitim mišljenjem od tvog. Sjajno!
James Marshall Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 1 hour ago, Milošica said: Nemojte da se svađate. Kreće silent takeover, vidim ja. Šta je sledeće, bold? 2
Milošica Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 23 minutes ago, James Marshall said: Kreće silent takeover, vidim ja. Šta je sledeće, bold? Rano je za bold.
Facundo Orellana Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 Bolje da zove onog Ličana sa FPN, mogao bi po peti put da izloži teoriju o većinskom izbornom sistemu koji ruši nakaradni politički sistem Srbije, ili Bobana Stojanovića da smatra još dva sata na N1/NovaS, eventualno da pusti neku pesmu Danice Crnogorčević ushićeno sa telefona. Mi jednostavno imamo slab ljudski materijal u svakom smislu, i osuđeni smo da radimo sa tim. 3
morgana Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 (edited) nije slab ljudski materijal nego malo kanala i platformi da se javni intelektualci ili strucnjaci izdiferenciraju plus taj problem sa strankama koji srbiju mori godinama, pa gledamo po troje ljudi iz svake jer su i oni jedva dosli do izrazaja od vuciceve zutooloske strategije, umjesto da vece partije za svaku oblast imaju po nekoga a gdje su instituti, vocdogovi, ovi i oni jedino da mi s foruma i oni s tvitera pripomognemo, jel jos je posljednjih godinu dvije i dobro edit, dodatno, kod nas ne postoje teme nego the tema, a to u velikoj mjeri izbacuje specijaliste iz price Edited December 26, 2021 by morgana 2
Zabalujev Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 E neka ste opet podučili Olju koga da zove i ocenili kako opozicija ne valja. 1 hour ago, morgana said: jos je posljednjih godinu dvije i dobro Ne znam čemu žalbe, sad imamo desetak 24h news kanala gde svako malo imamo kojekakve iz raznih centara, instituta itd. a svi ti smatraju i po tviterima. I opozicione partije tamo šalju malo širi krug ljudi od najvišeg rukovodstva, svako vidi ono što želi, što bi reko patr.Pavle za ženske guzice u prevozu.
duda Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 ovaj utisak je bio skroz dobar , jedan od boljih verujte mi na reč jer ja sam gledala skoro pa svaki 5
Lena Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 30 minutes ago, slepa živana said: jesu ovo neverne bebe? Nisu, to je sa Marčelovog novog albuma... 1
Milošica Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 Just now, Lena said: Nisu, to je sa Marčelovog novog albuma... Pesma u pauzama između glasova za utisak?
Lena Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 (edited) Da, pomenula je Olja posle glasanja... Zove se Zemlja za vas. Edited December 26, 2021 by Lena 1
Recommended Posts