Joshua Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Tim pre treba celu emisiju da pogledate. Žemske su ih jako lepo ispeglale.
Gonzo Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Tim pre treba celu emisiju da pogledate. Žemske su ih jako lepo ispeglale.veruj mi nisam imao živaca. tih par minuta sam zamišljao kesu govana koju otresam po njihovim facama.
yolo Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 pogresili ste. bilo je savrseno. definicija pwnovanja. sutra ima repriza.
Šumejker-Levi 9 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 ono za bajdena je bilo vrhunski...Za nas sa jeftinijim ulaznicama, šta je rekla za Bajdena?
yolo Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Za nas sa jeftinijim ulaznicama, šta je rekla za Bajdena?pa pwnovala je, sto ga nisu odveli u bataju zato sto je tamo bezbedno kad su i paradu gepekovali na usce, nego su taj dan ispraznili centar
vinska musica Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 >>>tri žene su sjajne večeras<<< Žene su vazda bile hrabrije kad je gusto.. u ovoj zemlji epskih junaka.Btw, je li neko dao objašnjenje zašto M.Karadžić nije bio večeras u UN, pošto je najavljen?Pretpostavljam da su razlog one pretnje smrću, koje mu stoka ovih dana upućuje.
Gonzo Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 (edited) Pretpostavljam da su razlog one pretnje smrću, koje mu stoka ovih dana upućuje.šta, mladen obradović prerušen u bećkovićku bi mu rasporio utrobu pred milionskim auditorijem?pičkastost je u pitanju, pre će biti. Edited September 20, 2009 by Gonzo
Sludge Factory Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Pa vec je jednom bio gost i govorio, cini mi se, na istu ili slicnu temu.
notenoughreasonsforclaire Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Dragana srce moje slatko, ja cu da te stitim! Ah...
Кристофер Лумумбо Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 hoce li okaciti ovo na sajt? proslo je 5 dana, a jos uvek nisu uploadovali emisiju.
pacey defender Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 (edited) Ruža Ćirković - novinarka, Milan Marković - ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu, Rasim Ljajić - ministar rada i socijelne politike.-------------------------Ruža će biti jednako nejebitačna kao onomad u polemici sa deltoidom, a ministri će se veoma lagodno osećati u svojim stolicama, titrajući muda jedan drugom.nije mi jasna poenta sučeljavanja predstavnika vlasti sa ekonomskim komentatorima koji su više puta pokazali svoju bezmudost, naklonost opštim mestima i odsustvo argumenata. Zar olja nije mogla nekog boljeg da dovede, po ugledu na prethodnu emisiju. Edited September 27, 2009 by pacey defender
Кристофер Лумумбо Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 meni nije jasno zasto nisu okacili snimak poslednje emisije?!
Mp40 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Meni nije jasno zasto, umesto vecerasnje emisije, nisu pustili snimak nekog lepseg akvarijuma sa sarenim ribicama. Bilo bi zabavnije.
Recommended Posts