de Sisti Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Bas nekako namraceno deluje zelenovic, ne znam koji mu je djavo i ne razumem zasto ovo nije raspravljeno van kamera 6
aram Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 9 minutes ago, James Marshall said: ...jebe se njoj za opšte dobro. Rijedak antitalenat za visoku politiku... aman, hiljaditi put, nije posao novinara da budu političari. 6 minutes ago, banksport said: Jos uvek se secam kako je sa merakom napadala Zorana Djindica u vreme kad je to bilo ravno pucanju u njega. može neki primer? pošto tvrdim da je ovo jednostavno laž. Olja je uvek, apsolutno uvek, podržavala Djindjića.
Frank Pembleton Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Slucajno znam kakvi su im sastanci , ako ikad uspeju da se sastanu, bukvalno 15 minuta posle dogovora na sastanku svako se ponasa po starom....
kud u maglu Simoviću Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Just now, aram said: aman, hiljaditi put, nije posao novinara da budu političari. gospođa nije novinar, za početak i kraj
aram Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 (edited) 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: gospođa nije novinar, za početak i kraj pa i tu bih mogao da se složim, ali to ne menja ovo što kažem - nije njen posao da bude opozicija Edited December 5, 2021 by aram 4
Milosh76 Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 (edited) Mnogo je los koncept emisije, taman postane zanimljivo, taman krene da se nesto desava, iako je ovo lose sto se svadjaju, prekida se predlozima i ukljucenjima. Onda ostaje 15 minuta da se zavrsi emisija. A tema je vrlo bitna i treba da bude obradjena. Savo je veliki car. Edited December 5, 2021 by Milosh76
Taihoskopija Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 (edited) Nisam sigurna da razumem poetiku montaže poslednjeg priloga. E: pretposlednjeg, ovo s protesta Edited December 5, 2021 by Taihoskopija
Milošica Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Da pohvalim večeras Olju makar za pesmu. I meni je juče prošla kroz glavu. 1
slepa živana Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 1 minute ago, Milošica said: Da pohvalim večeras Olju makar za pesmu. I meni je juče prošla kroz glavu. jedino što valja u večerašnjoj emisiji
slepa živana Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 i tradiocionalno mentalno zaostali gledaoci
mraki Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Ja sam se isključio sad kod javljanja gledalaca, koja pesma?
James Marshall Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 2 minutes ago, slepa živana said: i tradiocionalno mentalno zaostali gledaoci tvrdoglavost kao takva, ja mislim da nju loži taj segment emisije u fazonu "joj ali mi drago kako se nerviraju svi koliko je ovaj dio emisije glup, a što se gluplji javljaju, ovi više pizde po tviteru" 3
slepa živana Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 3 minutes ago, mraki said: Ja sam se isključio sad kod javljanja gledalaca, koja pesma? sejmeni, haustor 5 3
Taihoskopija Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 A meni večeras uključeni gledaoci potpuno ok, osim ovog bot čoveka (inače gasim ton, uvek mi bude neprijatno). 1
SNARC Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Olja ne zeli da vidi coveka bez oka.. A niko da joj kaze "Ajde jedi bre govna" 2
Recommended Posts