December 5, 20213 yr Bas nekako namraceno deluje zelenovic, ne znam koji mu je djavo i ne razumem zasto ovo nije raspravljeno van kamera
December 5, 20213 yr 9 minutes ago, James Marshall said: ...jebe se njoj za opšte dobro. Rijedak antitalenat za visoku politiku... aman, hiljaditi put, nije posao novinara da budu političari. 6 minutes ago, banksport said: Jos uvek se secam kako je sa merakom napadala Zorana Djindica u vreme kad je to bilo ravno pucanju u njega. može neki primer? pošto tvrdim da je ovo jednostavno laž. Olja je uvek, apsolutno uvek, podržavala Djindjića.
December 5, 20213 yr Slucajno znam kakvi su im sastanci , ako ikad uspeju da se sastanu, bukvalno 15 minuta posle dogovora na sastanku svako se ponasa po starom....
December 5, 20213 yr Just now, aram said: aman, hiljaditi put, nije posao novinara da budu političari. gospođa nije novinar, za početak i kraj
December 5, 20213 yr 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: gospođa nije novinar, za početak i kraj pa i tu bih mogao da se složim, ali to ne menja ovo što kažem - nije njen posao da bude opozicija Edited December 5, 20213 yr by aram
December 5, 20213 yr Mnogo je los koncept emisije, taman postane zanimljivo, taman krene da se nesto desava, iako je ovo lose sto se svadjaju, prekida se predlozima i ukljucenjima. Onda ostaje 15 minuta da se zavrsi emisija. A tema je vrlo bitna i treba da bude obradjena. Savo je veliki car. Edited December 5, 20213 yr by Milosh76
December 5, 20213 yr Nisam sigurna da razumem poetiku montaže poslednjeg priloga. E: pretposlednjeg, ovo s protesta Edited December 5, 20213 yr by Taihoskopija
December 5, 20213 yr 1 minute ago, Milošica said: Da pohvalim večeras Olju makar za pesmu. I meni je juče prošla kroz glavu. jedino što valja u večerašnjoj emisiji
December 5, 20213 yr 2 minutes ago, slepa živana said: i tradiocionalno mentalno zaostali gledaoci tvrdoglavost kao takva, ja mislim da nju loži taj segment emisije u fazonu "joj ali mi drago kako se nerviraju svi koliko je ovaj dio emisije glup, a što se gluplji javljaju, ovi više pizde po tviteru"
December 5, 20213 yr 3 minutes ago, mraki said: Ja sam se isključio sad kod javljanja gledalaca, koja pesma? sejmeni, haustor
December 5, 20213 yr A meni večeras uključeni gledaoci potpuno ok, osim ovog bot čoveka (inače gasim ton, uvek mi bude neprijatno).